BLOG

BLOG Fogyás beindítása: Mikor indul be a fogyás a diéta során? Fogyás beindítása: Mikor indul be a fogyás a diéta során? Fogyás beindítása: Mikor indul be a fogyás a diéta során?

A fogyás a megfelelő táplálkozás mellett már az első néhány napban beindul, és az első hét végére már az eredménynek is látszania kell a tükörben vagy a mérlegen.

BLOG A 7 legjobb tipp hasi zsír ellen A 7 legjobb tipp hasi zsír ellen A 7 legjobb tipp hasi zsír ellen

Ahogy telnek-múlnak az évek, szinte mindenkin lerakódik egy kis felesleg a has környékén. Érdemes azonban mielőbb tenni ez ellen a folyamat ellen és eltüntetni a hasi zsírt, mivel súlyos szív- és érrendszeri betegségeket okozhat. A következő cikkben összegyűjtöttük azokat a legfontosabb lépéseket neked, amelyek segítségével nap mint nap sokat tehetsz a lapos hasért és egy egészségesebb életmód eléréséért.  

BLOG Fehérjeporok és turmixok: Különböző ízekben Fehérjeporok és turmixok: Különböző ízekben Fehérjeporok és turmixok: Különböző ízekben

Milyen fehérjeporok érhetőek el az Idealbody kínálatában? Melyiket érdemes választanod? Vásárolj protein porokat, érd el céljaidat!

BLOG Miért nem fogyok? Szakértőink válaszolnak, ha elakadtál! Miért nem fogyok? Szakértőink válaszolnak, ha elakadtál! Miért nem fogyok? Szakértőink válaszolnak, ha elakadtál!

A fogyáshoz kalóriadeficitre van szükség, amit leginkább a megfelelő táplálkozással lehet elérni. Ezeket tedd, ha nem tudsz fogyni!

BLOG Melyek a legjobb fogyókúrás shakek és porok? Melyek a legjobb fogyókúrás shakek és porok? Melyek a legjobb fogyókúrás shakek és porok?

Minden, amit a diétás shakekről tudni akartál: állaguk, oldhatóságuk, tápanyagtartalmuk. Válaszd a legjobbat, érd el egészséges céljaidat!

BLOG Mire jó a kollagén és mire nem? 4 kollagén tévhit cáfolása Mire jó a kollagén és mire nem? 4 kollagén tévhit cáfolása Mire jó a kollagén és mire nem? 4 kollagén tévhit cáfolása

Mire jó a kollagén és mire nem? Mi az, amit talán rosszul tudtál és mi az, amiről talán máshol nem olvastál igazat? A cikkben fény derül minderre.

BLOG Miben van kollagén? 4+1 természetes kollagénforrás Miben van kollagén? 4+1 természetes kollagénforrás Miben van kollagén? 4+1 természetes kollagénforrás

Miben van kollagén, mik a természetes kollagén források és melyek azok a fogások, amik fokozzák tested kollagén termelését?

BLOG Tudatos bőrápolás házilag, lépésről lépésre Tudatos bőrápolás házilag, lépésről lépésre Tudatos bőrápolás házilag, lépésről lépésre

A tudatos bőrápolás otthon, házilag is eredményes lehet, amennyiben a megfelelő termékeket használjuk és tudjuk, hogyan érdemes belekezdeni! 

BLOG Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van? Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van? Elasztin jelentése: milyen a hatása a bőrre, és miben van?

Az elasztin egy fehérje, a bőr rugalmassága szempontjából talán az egyik legfontosabb a kollagén és a hialuronsav mellett. Mit kell tudni róla?

BLOG Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend? Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend? Mi a kalóriadeficit és milyen egy jó kalóriadeficites étrend?

A kalóriadeficit a diéta egyik legfontosabb hívószava, hiszen e nélkül a súlyvesztés nem tud létrejönni. De hogyan érhetjük el a kalóriadeficitet?

BLOG Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása? Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása? Mi az a hialuronsav, mire jó és mi a hatása?

A hialuronsav legfőbb előnye a vízmegtartás — vagyis a bőrünk rugalmasságának megtartása. De mi is ez pontosan, miben van és milyen hatásai vannak?

BLOG Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre Anti aging: A bőrfiatalítás hogyanja, lépésről lépésre

Mi az anti aging jelentése, hogyan is valósítható meg a gyakorlatban a bőrfiatalítás? Íme minden, amit az öregedés elleni harcról tudni érdemes!

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

1 turmix ára csak 8690 Ft!

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft helyett26 070 Ft 17 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

1 turmix ára csak 8440 Ft!

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft helyett33 760 Ft 16 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

1 turmix ára csak 8390 Ft!

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft helyett41 950 Ft 16 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!