Sikertörténetek

Újra harmóniába kerültem önmagammal

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Olívia két felnőtt gyerek anyukájaként határozta el: eljött az idő, hogy végre önmagával foglalkozzon. Elvégzett egy cukrásziskolát, ám a kóstolások, próbasütések alatt észrevétlenül is felkúsztak a kilók, így az új cél immár a csinos, fitt forma visszaszerzése.

 
Cukrásztanfolyam és gyarapodó kilók

Egészségügyben dolgozom már 24 éve, de 2 éve elkezdtem egy cukrásziskolát, hogy megvalósítsam egy régi álmomat. Nagyon élveztem, de a folyamatos sütögetés, kóstolgatás miatt felcsúsztak rám a kilók. Most viszont, hogy kirepültek a gyerekeim, úgy érzem, eljött az én időm, hogy csak magammal foglalkozzak, hogy újra harmóniába kerüljek önmagammal. 

Másodszorra sikerülni fog

Először akkor kezdtem el az IdealBody diétát, amikor a gyerekeimtől 45. születésnapomra kaptam egy Olaszországi nyaralást. Most pedig, hogy végeztem cukrászként, újraindítottam a diétaprogramomat, és ennek ismét köze van egy nyaraláshoz. 

Tavasszal voltunk a családdal Mexikóban, és az ott elkészült képeket nézve rádöbbentem, hogy itt nagyon fogyni kell. Azt láttam, hogy nem vagyok csinos, nagyon sok felesleg van rajtam. Egyáltalán nem tetszettem magamnak, ezért eldöntöttem el, hogy újra belevágok a diétába. 

Eddig két 30 napos programon vagyok túl és az étkezési szokásaim már most gyökeresen megváltoztak. Az IdealBody-val össze tudtam hozni, hogy rendszeresen, 4 óránként eszem, mellette a nassolás, minden egyéb elmaradt, még a kávéról is leszoktam.

Rosszak voltak a tükrök

A diéta előtt mindig úgy éreztem, hogy rossz a mérleg otthon és rosszak a tükrök is. Nem szerettem ráállni a mérlegre, nem szerettem látni magamat, hogy mekkora vagyok. Soha nem kaptam pozitív visszajelzést magamról. De ahogy elkezdtem a diétát, minden egyes héten azt láttam, hogy ez nagyon működik. Hétről hétre vékonyabb vagyok, csinosabb, és ez motivált. A tükörben végre láttam a fogyó centiket, a mérlegen pedig a számok mutatták, hogy igenis működik ez a diéta. 

A turmix a mindennapok része lett

Az IdealBody turmixokat szerencsére nagyon könnyen be tudtam illeszteni az életembe, mert nagyon egyszerű ez a diéta. A reggeli turmixot elkészítem otthon, és így viszem el a munkahelyemre. Az ebéd szintén gyorsan megvan, nem kell gondolkodnom rajta, hogy mit főzzek. 

A turmixok közül természetesen megvannak a kedvenc ízeim. Nagyon szeretem reggelire a cappuccinosat a kávé helyett, délben egy kis banános-gyümölcsös íz, uzsonnára pedig a csokisat szeretem legjobban. Régen rengeteg csokoládét ettem, és ezzel a csokis turmixszal ki tudom váltani a csoki iránti függőségemet. 

Olívia kedvencei:

CAPPUCCINO ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

KOFFEINMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is! Reggeli kávé nélkül neked sem indul jól a nap? Akkor a CAPPUCCINOS  IdealBody® turmixunkat pont neked találtuk ki. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

BANÁN ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is az egzotikusan lágy BANÁN ízű IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

CSOKI ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a legnagyobb közönségkedvenccel, a nugátos CSOKIS IdealBody® turmixszal, mely ízével minden édesszájúnak élvezetessé teszi a fogyókúrát. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

9 190 Ft 18 Ft/g