Tudomány

30 napos turmixdiéta

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A 30 napos diéta és fogyókúra programot kisebb és nagyobb súlyfeleslegnél egyaránt ajánljuk, ami egy szünet nélkül ismételhető, hatékony diétaprogram. A 30 napos diétánkkal könnyedén, akár sport nélkül is, éhezéstől mentesen fogyhatsz!

30 napos diétaFogyj eredményesen akár sport nélkül is, 30 napos turmixdiéta programunkkal, melyet kisebb és nagyobb súlyfeleslegnél egyaránt ajánlunk. A fogyókúra szünet nélkül ismételhető, könnyen bevezethető a mindennapokban, így súlyfeleslegedtől jókedvűen, egyszerűen, koplalásmentesen szabadulhatsz meg.  Az IdealBody® a 19 éve van a piacon, és módszerével többszázezer embernek segített már lefogyni! Tarts velünk! 

Miért hatékony az IdealBody? 

Az IdealBody® titka a speciális és minőségi fehérje bevitelben és az egyszerűségében rejlik. A minőségi fehérjék segítségével akár sport nélkül is rábírjuk a szervezetet a zsírraktárak lebontására, az izom megtartása mellett! A 8 féle alapízben és évente megújuló ízekben kapható turmixitalban lévő többi tápanyag biztosítja, hogy szervezeted semmiben ne szenvedjen hiányt, így a fogyókúra során sem érzed úgy, hogy koplalsz vagy megvontál magadtól valamit. Turmixainkkal egy vagy több főétkezést kiválhatsz, mivel adagonként egy teljes értékű főétkezést helyettesíthetsz velük. 
A diéta alatt az egészséges súlycsökkentés érdekében meghatározott rendszert kell követned, az IdealBody® turmixpor adagolását pontosan be kell tartanod! Rendszeresen fogsz étkezni, mivel a turmixital tápanyag összetételénél fogva ételnek számít- így a hiedelmekkel ellentétben nem fogsz éhezni, szenvedni! 
 

30 napos fogyókúraA 30 napos diéta étrendje és menete   

Fogyókúra program: Mozgás és diéta 

Fogyókúra tanácsadás  

     

A 30 napos diéta étrendje és menete.

A fogyókúra program során 3, 4 vagy 5 étkezés kialakítását javasoljuk, testmagasságtól függően, az alábbiak szerint:

30 napos diéta étrend

Tehát, hány étkezést javaslunk naponta?

  • 180 cm felett: reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora (5 étkezés)
  • 165-180 cm között: reggeli-ebéd-uzsonna-vacsora (4 étkezés)
  • 165 cm alatt: reggeli-ebéd-vacsora (3 étkezés)

Ha túlzott teltségérzetet tapasztalsz, nyugodtan hagyd el az uzsonnát!
Tipp: Ha intenzíven sportolsz, igyál plusz fél-fél adag turmixot edzés előtt és után.
 

Az alábbi leírásban az egyszerűség kedvéért végig 3 étkezés szerepel, de ez ne tévesszen meg, a magasságodnak megfelelő számú étkezést alakíts ki magadnak a diéta alatt. 

1. szakasz (1-2-3. nap)

egy hónapos fogyókúraA diéta program első 3 napjában a szervezetet megszabadítjuk a méreganyagoktól, lelkileg és fizikailag is átállunk, ráhangolódunk a fogyókúrára. Bár szigorúnak tűnik, hidd el, jól fog esni a szervezetednek ez a néhány napos salaktalanítás.

HOGYAN? Minden étkezést helyettesíts 1 adag IdealBody® turmixitallal. 

2. szakasz (4-17. nap)

komplett diétás étrendA diéta étrendje könnyen betartható, nem igényel komoly életmódváltást, a plusz kilók mégis napról napra fogynak. Ebben a szakaszban a cél, hogy folyamatosan haladjunk a kitűzött álomsúly felé. A szervezeted feltöltődik vitaminokkal, de a legjobb, hogy mindeközben folyamatos zsírbontó állapotban van.

HOGYAN? A reggelit, vacsorát (szükség szerint a tízórait, uzsonnát is*) helyettesítsd 1 adag IdealBody® turmixitallal. Ebédre 600 kcal értékű fehérjében gazdag,  és szénhidrátszegény ételt fogyassz. Ha változatosságra vágysz, az uzsonna lehet 300 kcal értékű étel is. 

3. szakasz (18-30. nap)

fogyókúra programTudtad, hogy a szervezeted egy fogyókúra után automatikusan elkezd visszaállni az eredeti, megszokott testsúlyra? Ezért szükség van egy stabilizáló időszakra, amikor az anyagcserédet és az elmédet hozzászoktatod az új testsúlyhoz, táplálkozási mennyiséghez, rendszerhez.

HOGYAN? A vacsorát (szükség szerint a a tízórait, uzsonnát is*) helyettesítsd 1 adag IdealBody® turmixitallal. Napi kalória beviteled ezen felül 1200-1500 kcal értékű, fehérjében gazdag, és szénhidrátszegény étel legyen.

*Ha a magasságod alapján szükséges uzsonnát és tízórait is fogyasztanod, akkor az lehet fehérjedús, szénhidrátszegény étel 300 kcal értékben, vagy 1 adag IdealBody® turmix.

Tipp: Ha további súlytól szeretnél megszabadulni, kezdd elölről a diétát! Ez az ALAP diéta egymás után szünet nélkül ismételhető a kívánt súly eléréséig. Ha 40 kg vagy annál több súlyfelesleged van, akkor nézd meg a Duci diétát, amit direkt a nagyobb túlsúllyal rendelkezőknek dolgoztunk ki.

Próbáld ki sport nélkül is működő fogyókúrás csomagunkat:

Ajánlatunk

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

Dönts okosan! 1 db turmix ára csomagban csak 7440Ft!

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

32 760 Ft helyett29 760 Ft 14 Ft/g