Sikertörténetek

A férjemnek elállt a lélegzete a változástól

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Sokakhoz hasonlóan Anitának sem tett jót a járvány miatti bezártság. A hűtő közelsége, a mozgásszegény mindennapok megtették a hatásukat. Amikor viszont már a boltba sem szívesen ment, eldöntötte: nincs tovább.

Azt éreztem, mindenki engem néz

Valószínűleg sokan fognak magukra ismerni, amikor azt mondom, hogy a koronavírus időszaka nem tett jót a súlyomnak. A bezártság, a mozgás hiánya, a hűtő közelsége együtt azt eredményezték, hogy feljöttek a kilók és már egyáltalán nem tetszettem magamnak. Egy idő után, 83 kilósanmár nem tudtam csinos ruhákat felvenni, nem is nagyon néztem bele a tükörbe. 

Akkor jöttem rá, hogy tényleg baj van, amikor lazultak a szabályok, és bár már ki lehetett volna mozdulni, én továbbra sem akartam. Úgy éreztem, biztos mindeni engem néz, hogy nézek ki. És amikor az ember már a pékségbe sem szívesen jár, akkor változtatni kell. 

Nem diétának fogtam fel

Amikor elhatároztam, hogy valamit tennem kell, több különböző fogyókúrát is kipróbáltam, de nem voltak jó tapasztalataim. Ezek a próbálkozások nem voltak sikeresek, vagy ájuldoztam a túl kevés ételtől, vagy a koleszterinszintem ment fel. Így vagy úgy, a szervezetem jelezte, hogy nem egészséges, amit csinálok. 

Amikor rátaláltam az IdealBody-ra az nagyon szimpatikus volt benne, hogy nem kellett bonyolult receptek alapján külön főzni, és hogy a turmix könnyen elkészíthető, változatos. Ha úgy alakult, hogy egész nap csak ezt ittam, akkor sem voltam gyenge, nem estem össze, ami nagyon megkönnyítette a diétázást. Sőt, igazából sosem fogtam fel diétázásnak, mert a turmix egy teljes étkezésnek felel meg. Úgy voltam vele, hogy végülis én is eszem, csak mást mint a többiek. Szerencsém van, mert a családom végig mellettem állt, ők sem ettek előttem olyat, amit nekem nem volt szabad, így könnyű volt betartani a szabályokat.

Cél: a motivációs szoknya

A diéta elején kitűztem magam elé, hogy az ideális forma számomra 59-60 kiló. Annál lejjebb nem akartam menni, mert ez az a súly, amikor egészséges is vagyok, de nem vagyok túl vékony. Én úgy gondolom, hogy egy nő maradjon nőies. 

Amikor belevágtam, kiraktam egy 2017-es képet magam elé, amin a lányom is rajta van és azt mondtam: én ezt a szoknyát szeretném felvenni. Nem határoztam meg időt a cél eléréséhez, úgy voltam vele, hogy ahogy tudom, úgy csinálom. 

A lányom visszaadta a nadrágjaimat

A diéta elején előszedtem a régi ruhákat is, a régi farmerokat, és 3 csoportra osztottam őket, aszerint, hogy mi lesz a következő kategória, amit fel tudok venni. Amikor beindult  a fogyás, felpróbáltam az első csoportba tartozó ruhadarabokat: még nem tudtam felhúzni a zipzárt, de nem baj, már feljött. Később, amikor már ezekből a ruhákból kifogytam, félretettem őket és jött a következő csoport. A viszont legjobb az volt, amikor a lányom is visszaadta a régi nadrágjaimat, mert már azok is jók lettek rám. Új ruhákat így még nem is vettem, hiszen igazából ezek a ruhák is újak, mert korábban nem voltak jók rám. Ráadásul még 5 kilót szeretnék ledobni, így a ruhavásárlással várok még egy kicsit.

IdealBody®

A férjemnek elállt a szava

A diéta elkezdése után nagyon hamar jöttek az első pozitív visszajelzések, amik abszolút megerősítettek benne, hogy jó úton járok. Az első pár kiló leadása után a tanítványaim szóltak, hogy vékonyabb lett az arcom. Elmentem a boltba és ott is észrevették, hogy biztos fogytam pár kilót. Akárhova mentem, könyvelőhöz, ismerősökhöz, mind azt kérdezték, hogy csináltam? 

A legszebb visszajelzés azonban a férjemtől jött. Az az arckifejezést, amit megláttam rajta az előbb, amikor kijöttem a fotózásról… ott ült a kanapén, meglátott és elállt a lélegzete. Korábban is boldog voltam, mert a családi életem remek, de most még tökéletesebb lett az egész életem.

Csak azt bánom, hogy nem 10 évvel ezelőtt találtam meg ezt a diétát

Nekem annyira bevált ez a turmix diéta, hogy az IdealBody a mai napig az életem része. Bízom benne, hogy meg tudom tartani az elért eredményt, de ha vissza is jön pár kiló, akkor sincs semmi gond. Ott van velem a turmix, amit bármikor újra segítségül hívhatok. Természetesen odafigyelek, hogy mit eszem és mikor, de nem vonok meg magamtól semmi finomat. Továbbra is imádok enni, de tudom, hogyha késő délután, vacsorára megiszom ezt a turmixot akkor nagy bajt nem is csinálok. A súlymegtartás miatt ugyanis a mai napig turmixot iszom vacsorára. Tulajdonképpen azt az egy dolgot bánom csak, hogy nem 10 évvel ezelőtt találtam meg az IdealBody turmixot, mert akkor már rég ilyen egészségesen le tudtam volna fogyni.

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség