Sikertörténetek

50 éven túl, 60 kilón innen

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Nelli pajzsmirigy-problémákkal, 52 évesen és közel 20 kg túlsúllyal vágott bele az IdealBody®-ba. Elszántsága mellett ma már karcsúsága is példaértékű.

A súlyommal egészen 8 évvel ezelőttig nem volt probléma

58-60 kg körül mozgott a súlyom mindig is. 8 évvel ez előtt azonban pajzsmirigy-alulműködés alakult ki, amelynek következtében nagyon gyorsan és könnyen elkezdtek rám rakódni a pluszkilók, nem is akármennyi: 85 kilót nyomtam már. Akkor az IdealBody® intenzív programja segített, vissza is nyertem a régi formám.Az évek során azonban a pluszkilók szép lassan, alattomban vissza is kúsztak. Ismét az IdealBody®-hoz fordultam, de ezúttal a 30 napos programhoz, hiszen a hosszabb ideig tartó kúra képes arra, hogy kialakítsa a jó szokásokat, és erre nagy szükségem volt.

Jól döntöttem

A diéta során szinte észrevétlenül alakult át az egész életmódom: rendszeresen, megfelelő mennyiségű és minőségű ételt ettem, elegendő folyadékot fogyasztottam, mozogtam. Azt hiszem, ez a siker titka: szembesülni azzal, hogy milyen hibák vezettek a túlsúlyhoz, és korrigálni azokat. Elszántságomnak nemcsak hogy meglett az eredménye, de még többet is fogytam, mint terveztem: a szeptembertől januárig tartó diéta során 18 kg-ot adtam le, 78 kg-ról 60 kg-ra csökkent a súlyom, fittnek, vékonynak és energikusnak érzem magam.

Az eredményt persze mindenki észreveszi

Sokan állítanak meg és érdeklődnek arról, milyen módszer vezetett ilyen látványos sikerre. Azt gondolom, ez a legjobb reklám: ma már, a photoshop korában egy előtte-utána kép nem sokat jelent. Ám azok, akik ismernek engem, láttak ducin és most látnak karcsún, természetes hát, hogy egyre-másra kérik el a diétás módszer nevét, és már többen is szintúgy belevágtak és szintúgy látható eredményekkel.

Egy nőnek mindig kell, hogy fiatalabbnak érezze magát a koránál

60 kilósan, új ruhákban, energikusan és fitten nagyon is annak érzem magam. És tudom, hogy ez az eredmény nemcsak átmeneti, hiszen megtanultam egészséges adagokat, megfelelő rendszerességgel fogyasztani, mozgok és elsajátítottam azt az életmódot, amellyel kontroll alatt tudom tartani a súlyomat.

Vékony, fitt és energikus lettem – és ez így is marad!

Nelli 4 hónap alatt 17 kilótól szabadult meg!

Az eredményei számokban:
Testsúly: 78,4 kg → 60,7 kg
Derékbőség: 95 cm → 76 cm
Csípő: 110 cm → 92 cm
Comb: 52 cm → 49 cm

IdealBody®

 

Az ő sikertörténete is érdekelhet:

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség