BLOG

BLOG Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem! Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem! Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem!

Végre elérted a vágyott alakodat, vékony vagy, fitt és üde. Jól esően fogadod a bókokat, nem fulladsz ki a lépcsőzéskor és már pont kezded megszokni, hogy igen is nőies ruhákat vehetsz magadnak.

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG 5 tipp az őszi fogyókúrához 5 tipp az őszi fogyókúrához 5 tipp az őszi fogyókúrához

Az őszi időszak kiváltképp alkalmas szervezetünk megtisztítására, felesleges kilóink ledolgozására. Ha betartod tanácsainkat látványos változást érhetsz el!

#táplálkozás #életmód #sport
BLOG A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család

„Nem ízlik? Pedig a kedvencedet főztem!” – ha ez után a mondat után te is bűntudatosan elfogadod a repetát, akkor pár dologról beszélnünk kell.

#életmód
BLOG Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol? Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol? Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol?

Reggeltől estig meg sem állsz? Az egész napod be van táblázva? Sokat vagy úton? Van egy rossz hírünk számodra! De persze tudjuk a megoldást is.

#életmód
BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
BLOG Ada laktózmentes fehérjével fogy Ada laktózmentes fehérjével fogy Ada laktózmentes fehérjével fogy

"Ez a turmix, segít a fogyásban, de edzés után és vacsorahelyettesítőnek is jó megoldás" árulja el Ada, a Music FM népszerű műsorvezetője, aki most megosztja velünk bomba alakjának titkát.

#életmód

Vágj bele a programunkba kedvezményes csomagokkal:

Próba csomag

2 turmix, Antioxidáns, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod a mennyeien finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát, ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos étrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az  IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

26 860 Ft helyett21 350 Ft

Törlés

Komplex Próba csomag

2 turmix, kollagén, shaker, étrend

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszert, de még bizonytalan vagy? Ne aggódj! Most kedvezményesen kipróbálhatod az ínycsiklandóan finom étkezés helyettesítő diétás turmixokat.  Összeállítottunk neked egy csomagot, amellyel ki tudod próbálni a diétát és egy választott kollagén komplexet: A Collagen Cocktail folyékony szépségápolási étrend-kiegészítője 9600 mg hidrolizált kollagént, tartalmaz, hialuronsavval, elasztinnal, A- és C- vitaminnal, biotinnal és cinkkel dúsítva. Az IdealBody® kollagén italpor szintén több mint 9000 mg hidrolizált kollagént, hialuronsavat, acai- és csipkebogyó kivonatot, hozzáadott vitaminokat tartalmaz.

Ráadásul ajándékba adunk egy shakert és egy 30 napos mintaétrendet, amivel belevághatsz a 30 napos programba. Az étrendben teljes menüt találsz receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben (ahol kiválasztod kedvenc ízű turmixaidat) ezért ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se, amit a vásárlásodat követő 3-4 napban küldünk ki a rendelés során megadott e-mail címre.

A csomaghoz extra segítséget kapsz az IdealBody® zárt Facebook csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 

32 369 Ft helyett26 850 Ft

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!