BLOG

Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Végre elérted a vágyott alakodat, vékony vagy, fitt és üde. Jól esően fogadod a bókokat, nem fulladsz ki a lépcsőzéskor és már pont kezded megszokni, hogy igen is nőies ruhákat vehetsz magadnak.

De mi lesz, ha visszahízol? Tudom, hogy rettegsz ennek a gondolatától is és most készülsz elkövetni a legnagyobb hibát: koplalsz, csak nehogy visszaszedd a leadott kilókat.

Ne tedd!

Ha koplalsz, erőtlen leszel, összeaszott és gyenge. Most őszintén, láttál Te már sugárzóan szép csontvázat? Ráadásul súlyos tévhit az, hogy fogyaszt a koplalás! Amikor megvonod magadtól a szervezetednek szükséges mennyiségű táplálékot, tested automatikusan raktározni kezd, azaz növeli a zsírszövetek méretét. Akarod Te ezt? Persze, hogy nem.

Miután jól kikoplaltad magad, meghívnak egy házi buliba, vagy egyszerűen csak egy szupermarketben úgy érzed magad, mintha egy sivatagi oázisban lennél és mindent összevásárolsz és a kasszán kívül behabzsolsz, amivel megterheled a gyomrodat, bélrendszeredet és miközben rosszul leszel, biztos, ami biztos alapon elég rendesen felszedsz magadra egyetlen baklövéssel. Na, és ezt szeretnéd? Persze, hogy ezt sem.
Akkor mondom, mit (t)egyél!

Mindig a szervezetednek optimális mennyiségű és minőségű táplálékot fogyaszd, ami fehérjében dús és szénhidrátban szegény, ám az utóbbiból is szükséges min. 160g/nap.

Ha kiegyensúlyozottan táplálkozol, akkor a IdealBody®-d alatt szépen rendeződött, azóta egészségesen üzemelő anyagcserédet az se fogja megviselni, ha egy-egy alkalommal kicsit kirúgsz a hámból, ami az étkezésed mennyiségét illeti.

Annak érdekében azonban, hogy ne kelljen ilyenkor jogosan aggódnod az újra visszaszedhető plusz kilók miatt, tárazz be a  IdealBody® csomagunkból!

Miért jó ez? Azért, mert egy-egy nagyobb étkezéssel járó alkalom után könnyű szerrel tarthatsz egy-két csak IdealBody®-s napot, vagy kiválthatod egy hétig turmixszal a vacsorád.

Azt pedig már úgyis jól tudod, milyen finomak az IdealBody® turmixok, amikhez rendszeresen töltünk fel ínycsiklandó ízesítési tippeket a weboldalunkra.

Figyeld Akciós oldalunkat és webshopunkat is, mert gyakran hirdetünk meg kedvezményes csomagokat, nyereményjátékokat, és egyéb, szintén jelentős kedvezményekkel járó lehetőségeket!

 

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség