Megnézem csomagban
Leírás

Újévi diéta

A diétázás, az "idén végre lefogyok" a leggyakoribb újévi fogadalom. Ám az első hetek után sokszor alábbhagy a lelkesedés, ami részben az egyhangú, íztelen, unalmas diétás ételeknek köszönhető. Amikor öszeállítottuk az újévi mintaétrendet nem titkolt célunk volt, hogy megmutassuk: a diétás étel is lehet olyan finom, hogy gyerekjáték legyen a fogyás.

Újévi diétás étrend

Téli mintaétrendünket úgy állítottuk össze, hogy a lehető legnagyobb segítség legyen a diétás fogadalom betartásában. Ebben a mintaétrendben ismét 21 mennyeien finom, kipróbált receptet és összeállított heti menüt találsz Csigó Zitától, és természetesen a hasznos olvasnivalók sem maradhatnak el.
A téli diétás mintaétrendben megtalálsz:

  • egy egész hétre való étrendet,  szezonális alapanyagokból
  • 21 kipróbált diétás receptet (7 reggelit, 7 ebédet és 7 uzsonnát) valósághű fotókkal.
  • a téli időszakhoz igazított gyümölcsfogyasztási tippeket, bemutatjuk a forró italok csapdáját, és a legjobb fűszerekről is mesélünk. 

Szerezd meg a mintaétrendet és érd el az ideális formád a legfinomabb téli receptek segítségével!

Fontos! Az újévi diétás étrend letölthető elektronikus termék. A PDF formátumú mintaétrendet a sikeres fizetést követően az általad megadott email címre kapod meg. Ha fizikai terméket is rendelsz és utánvétes fizetést választasz, akkor a termékek átvételét és kifizetését követő 2 napban kapod meg a letöltés linkjét.

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!