/public/cache/a/f/e/1/5/afe15d27885fae50ac225816accd3928e338b071-20211201142855.jpg

A Turbó Diéta mostantól IdealBody® néven elérhető

Kedvenc Turbó Diéta turmixod nem szűnt meg, csak átalakult. Mutatjuk, amit a megújult Turbó Diétáról – új nevén IdealBody®-ról tudni kell!

Az ideális forma mindenkinek mást jelent. Van, aki egy álomruhában szeretne tündökölni, mást a gyerekekkel való önfeledt játék hajt. Ami közös, hogy a diéta nem cél, hanem egy eszköz. Egy eszköz, amivel az ideális formánkat, ezáltal pedig az ideális életmódot szeretnénk elérni. Mi, a Turbó Diétánál régóta valljuk ezt, és végre elérkezett az idő, hogy nevünkben is kihangsúlyozzuk ezt a filozófiát.

17 év után ezért úgy döntöttünk, hogy a Turbó Diéta új nevet kap: mostantól IDEALBODY® néven keresd kedvenc turmixod a webshopunkban, és viszonteladó partnereinknél is.

IdealBody®

Mi az ami a Turbó Diéta névváltoztatással megváltozott?

Megváltozott a márkanév. A Turbó Diéta márka helyett mostantól IdealBody® néven találsz meg bennünket.

Megújult a logó. A türkiz színű logóban mostantól az IdealBody® nevet látod feltüntetve a Turbó Diéta helyett.

Az egyéni ideálokat helyeztük a középpontba: Az IdealBody® névvel azt üzenjük, hogy a külső elvárások, külső ideálok hajszolása helyett a lényeg, hogy TE jól érezd magad a bőrödben. A Turbó Diéta névvel ellentétben az IdealBody® már nem diétára, hanem azokra a megszerezhető élményekre koncentrál, amiket egy fittebb, könnyebb testalkat tesz lehetővé.

Változott a webshop elérhetősége. A korábbi Turbó Diéta webshopot és weboldalt mostantól az idealbody.hu címen éred el.

IdealBody®

Mi az, ami a Turbó Diéta névváltoztatás ellenére megmarad?

  • Megbízhatóság: termékeink továbbra is ugyanabban a német gyárban, ugyanolyan szigorú szabályok szerint készülnek, mint amikor még Turbó Diéta márkanév alatt kerültek forgalomba, így biztosítjuk vásárlóink számára továbbra is a prémium minőséget!
  • Alapanyagok, összetétel: A turmixoknak csak a neve változott, a megszokott minőség megmaradt. A Turbó Diéta turmixok összetétele 2004 óta bizonyítottan hatásos, így ezen semmit nem változtattunk.
  • Finom ízek: A Turbó Diéta 8 állandó íze továbbra is elérhető a webshopban és partnereinknél.
  • Csomagolás: A Turbó Diéta turmixok IdealBody®-ként is megőrizték vidám pasztell csomagolásukat, így továbbra is könnyen megtalálod őket a boltok polcain. A közkedvelt Turbó Diéta módszereken és programokon szintén nem változtattunk. Keresd az 5-14-21-30-90 napos diétákat, vagy ismerd meg személyre szabott megoldásainkat!
  • A Turbó Diéta összetartó, támogató közössége ugyanúgy vár minden fogyni vágyót az új néven is. Hivatalos Facebook és Instagram oldalunkon, Youtube csatornánkon, valamint zárt Facebook csoportunkban is várunk.

Miért volt fontos a Turbó Diéta névváltoztatása számunkra?

2004 óta sok minden történt velünk és a diétázókkal is. Az elmúlt 17 év megmutatta számunkra hogy a diéta fő célja már nem a bikinialak, hanem az ideális önmagunk megtalálása. A diétázók már első sorban nem a gyors fogyás ígéretét keresik, tehát nem turbó megoldásra vágynak. Korunk diétázói testük ideális formáját szeretnék elérni és megtartani.

IdealBody®

A döntésünk oka elsősorban, hogy úgy éreztük, a Turbó Diéta név nem adja át pontosan azt a szemléletet és hitvallást, amit a diétázásról, testsúlyról valójában gondolunk: hogy MINDENKINEK A SAJÁT IDEÁLJA SZÁMÍT!

Az IdealBody® névvel azt üzenjük, hogy a külső elvárások, külső ideálok hajszolása helyett a lényeg, hogy TE jól érezd magad a bőrödben. A legfontosabb, hogy megtaláld az ideális éned, hogy több sikerélménnyel, örömteli pillanattal élhesd az életed.

Új nevünk azt mutatja, hogy új megközelítéssel tekintünk a diétára. Az új testalkattal új élményeket teszünk elérhetővé, új lehetőségeket nyitunk meg a diétázók előtt. A Turbó Diéta névvel ellentétben az IdealBody® már nem diétára, hanem azokra a megszerezhető élményekre koncentrál, amiket egy fittebb, könnyebb testalkat tesz lehetővé.

Mi az IdealBody® turmixokkal pontosan ebben fogunk segíteni Neked!

IdealBody®

Szeretted és használtad a Turbó Diétát?

Tarts velünk IdealBody®-ként is! Légy részese következő évtizedeinknek! Iratkozz fel hírlevelünkre, melyen keresztül friss híreinkről, akcióinkról és a legizgalmasabb blogos tartalmainkról.

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!