/public/cache/b/c/0/3/2/bc0324ee5277fe8c19d2eb8e6598f6d1bd872b12-20220923120846.jpg

Teszteld bőrfiatalító termékeinket ingyen!

Jelentkezz tesztelőnek és fedezd fel az ideális formád új dimenzióját! Hamarosan érkezik az IdealBody Beauty termékcsalád!

Fedezd fel velünk az ideális forma új dimenzióit! Hamarosan érkezik új szépségápolási termékcsaládunk, amit 30 szerencsés jelentkező mindenki másnál korábban, ingyen próbálhat ki. Jelentkezz beauty tesztelőnek szeptember 23. és 30. között és próbáld ki az IdealBody legújabb termékeit!.

Szépség és ideális forma kívül-belül

Régóta mondjuk, hogy az ideális forma nem számokban mérhető, és hamarosan minden eddiginél holisztikusabb megközelítésben tekintünk a szépségre. Idén ősszel az ideális forma egy új területe felé nyitunk: a diétás termékek után érkezik beauty vonalunk, a szépség és fiatalság új dimenziója.

Szépségápolási vonalunkról egyelőre csak annyit árulunk el, hogy a fiatalságmegőrző kollagén termékcsalád kap egy izgalmas csavart, és hogy a belsőleg elfogyasztott kollagén mellé hamarosan külsőleg is használhatod ezt a csodás hatóanyagot. 

Gyere, ismerd meg az IdealBody új beauty vonalát, jelentkezz tesztelőnek szeptember 30-ig, és legyél a 30 szerencsés egyike, akik mindenkinél korábban ismerhetik meg új termékeinket, ráadásul ingyen!

A meglepetés tesztelői csomag  értékes bőrfiatalító termékekből áll majd, és teljesen biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni, amikor kézhez kapod! Próbáld ki elsők között a fiatalság és feszes bőr legújabb támogatóit, játssz velünk és nyerj Beauty csomagot!

IdealBody®

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!