/public/cache/5/3/1/3/b/5313b9181da721884af8e1fc726848376d818e6b-20201012103230.jpg

Nyereményjáték adatvédelem

Popup nyereményjátékok

A http://idealbody.hu/ weboldalon meghirdetett nyereményjátékunkban az Ön adatait a játékot lebonyolító szerződő partnerünknek a nyereményjáték lebonyolítása céljára külön kezeli, mi pedig a saját marketing céljainkra kezeljük azokat.

A nyereményjáték során bekért adatok kizárólag a játékban történő részvétel körében az Ön azonosításához és a nyereménye átadásához szükséges mértékben kerülnek kezelésre, azonban a játékban való részvételhez kérjük, hogy nevét a nyertesek között megjelentethessük, valamint, hogy a jövőben az Ön részére termékeinkről, akcióinkról és más velünk kapcsolatos hírekről hírlevelet küldhessünk.

Az adatkezelésünk jogalapja a nyereményjátékban történő részvételre kötött szerződés teljesítése a GDPR 6. cikk (1) bek. b.) pontja alapján, majd a játék lezárultát követően az Ön hírlevélküldéshez történő hozzájárulása a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a.) pontja szerint. 

Adatait addig kezeljük, amíg a hozzájárulását vissza nem vonja. Hírlevélről történő leiratkozása esetén adatait töröljük.

A személyes adatok címzettjei: személyes adataihoz kizárólag az Adatkezelő marketing vezetője és az ügyfélszolgálat munkatársai férhetnek hozzá.

A részletes adatvédelmi tajékoztatónk itt érhető el.  

Szerencsekerék - nyereményjáték

A nyereményjáték sorsolásának menete automatikus, a játék során használt felugró popup beállítási paramétereinek megfelelően történik. Minden nyeremény azonos súllyal rendelkezik, így a nyerésre való esély minden esetben azonos mértékű.

Jelenlegi -  xxx megnevezésű - nyereményjátékunk 2020.10.01 – 2020.11.01 között tart az idealbody.hu/yx aloldalon.

A nyeremények igénybevétele kuponkóddal lehetséges, mely az idealbody.hu weboldalon váltható be a vásárlás végösszegéből/ xy termékre / 15.000 Ft feletti vásárlás esetén.

A kuponkód felhasználásának határideje 2020.11.15.

Amennyiben a kedvezmény nem közvetlenül a játék után kerül beváltásra, úgy a kuponkód mentése minden esetben a játékos felelőssége. A kuponkódot cégünk nem menti a játékos adataira vonatkozóan.

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!