/public/cache/8/d/3/9/0/8d3907f9a661735978cabc911c737b617d989762-20220914134515.jpg

Nyerj Starter csomagot vagy Infrashape bérletet

Lendülj formába a nyaralás után, gyere, diétázz velünk, és vegyél részt akár mindkét nyereményjátékunkon!

Szívesen belevágnál a diétába, de nincs otthon IdealBody turmixod? Regisztrálj nyereményjátékunkra szeptember 30-ig, hogy esélyed legyen megnyerni a 3 db 48.530 Ft értékű Starter csomag egyikét.

A Stater csomagban minden benne van a sikeres diétához: 3 nagy doboz turmix és 3x10 tasakos turmix az általad választott ízekben, 1 db Sav-bázis egyensúly tabletta és egy AJÁNDÉK napsárga shaker. Sorsolás: október 03.

Regisztrálj és nyerj!

  

Diétázz velünk és nyerj Infrashape bérletet is!

Szeptember 12-én elindítottuk az Őszi formába hozó közös diéta eseményünket, ahol együtt, egymást támogatva szabadulunk meg a plusz kilóktól. Még nem késő, gyere, csatlakozz a diétázókhoz, mert az álomalak mellett 25.000 Ft értékű Infrashape bérletet is nyerhetsz!

Hogy nyerheted meg ez a különleges nyereményt? Posztolj, kommentelj, oszd meg a tapasztalataidat a diéta esemény ideje alatt a zárt csoportban. A leglelkesebb diétázók közül közönségszavazással kerül ki a 3 nyertes, akik 1-1 INFRASHAPE bérlet boldog tulajdonosai lehetnek.

IdealBody®

Mi az az Infrashape?

Egy komplex fitness kerékpár beépített infralámpával és vákuumtechnológiával, melyen fekve tekerhetsz (egyedül, edzőtársak nélkül), segítségével extrém magas kalória égethető el, valamint a narancsbőr ellen is hatásos lehet tartós használata.

Mit nyerhetsz pontosan?

A 3 nyertes 1-1 db 25.000 ft értékű Infrashape utalványt nyer, az általa választott Infrashape vagy Infraslim szalonba. Ha magasabb díjú szolgáltatást választ a nyertes, akkor annak értékéből vonódik le a 25.000 Ft.

Hogy nyerhetsz?

Posztolj, kommentelj, oszd meg a tapasztalataidat a diéta ideje (2022. szeptember 12. - 2022. október 12.) alatt az IdealBody, Fogyj velünk Facebook zárt csoportban. A Facebook algoritmusa alapján a szeptember 12. és október 12. között legtöbb aktivitást mutató tagok névsorát közönségszavazásra bocsátjuk, és közülük a többi diétázó szavazza meg azt a 3 főt, aki a legnagyobb segítség, leghasznosabb, leginspirálóbb tag volt a csoportban a közös diéta ideje alatt.

A szavazást a 30 napos diétánk utolsó hetén tesszük közzé, szavazni pedig 1 hétig tudtok majd.
A teljes nyereményjáték szabályzat itt érhető el.

Gyere, csatlakozz az Őszi közös diétához, és nyerj Infrashape bérletet! 

IdealBody®

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!