/public/cache/7/a/6/4/1/7a6418d5d746ccbdf5519351da36a6db909c0f9f-20220228140018.jpg

Köszönjük, hogy az IdealBody-t választod! 

Akár a Rossmann, Dm, Auchan, Ecofamily vagy Kifli üzletekben szerzed be az IdealBody turmixot, gyere és nézz szét információs anyagaink között is!

Partnereink:

IdealBody®

Ezen az oldalon minden hasznos infót, tippet és tanácsot begyűjthetsz az IdealBody diétához kapcsolódóan, amit az üzletek polcairól (Dm, Rossmann, Auchan, Kifli, Ecofamily) nem tudsz leemelni. Gyere, nézz szét ingyenesen elérhető anyagaink között és iratkozz fel hírlevelünkre is, amin keresztül folyamatosan tájékoztatunk az üzletekben elérhető akcióinkról.

Ingyenes segédanyagok a diétádhoz:

Legyél akár kezdő, akár újrakezdő diétázó, ingyenesen elérhető anyagaink neked is segíthetnek még hatékonyabbá tenni a diétát. Próbáld ki a diétaválasztót, töltsd le nyomtatható anyagainkat, vagy csatlakozz közösségünkhöz, és vágj bele velünk ebbe a nagy kalandba!

IdealBody®IdealBody®IdealBody®

Meríts ihletet mások sikeréből!

És hogy mit érhetsz el, ha kitartóan, céltudatosan, és okosan haladsz a kitűzött célod felé? Nos, az eredmények természetesen egyénenként eltérőek, ám motivációként megmutatnánk neked Zsuzsi történetét, aki két gyerek mellett ma olyan ragyogó formát ért el, hogy már az autókból is utánanéznek az után. 

    

Ne maradj le az akciókról

Ha elszántad magad, hogy idén te is eléred az ideális formád, és érdekelnek a partnereinknél (Dm, Rossmann, Auchan, Kifli, Ecofamily) elérhető akciók és újdonságok, iratkozz fel hírlevelünkre! 

IdealBody®

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!