BLOG

Diétás levesek: változatos receptek a levesdiétához

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Mi az a levesdiéta, miért olyan hatékony, és melyek azok a diétás levesek, amelyekkel elérheted hőn áhított súlykontroll-céljaidat?

Diétás levesek: változatos receptek a levesdiétához

A levest gyakran kulináris szimbólumként emlegetik – a táplálkozás, a gyors elkészíthetőség és a sokoldalúság tökéletes kombinációja. Az összetevők (és az ízek) végtelen változatosságával a leves az egészséges táplálkozás egyik fő étele. 

A zöldségekkel, sovány fehérjékkel és rengeteg fűszerrel, fűszernövénnyel elkészített leves kiváló választás lehet azok számára, akik tápanyagdús, laktató, de mégis kalóriaszegény ételt keresnek. Az elkészítésének egyszerűsége ráadásul még tovább fokozza vonzerejét, így a leves mindenki számára jó választás, legyen szó akár amatőr konyhaművészről, tapasztalt szakácsról, kezdő fogyókúrázóról vagy profi sportolóról.

A levesek világa tehát nem csak az ételek élvezetét kínálja, hanem ennél sokkal többet: egy hatalmas lépést a kicsattanó egészség és a jó közérzet felé.

A diéta fontossága

A diéta, ha az ember megfelelően és körültekintően végzi, javíthatja az egészséget, növelheti az energiaszintet és csökkentheti a krónikus betegségek kockázatát. Emellett a mentális jólétet is fokozhatja, elősegítve a jobb hangulatot és a tisztább gondolkodást.

Levesdiéta segítségével lefaraghatunk azokból a centikből!

A kiegyensúlyozott étrend pedig segít fenntartani az egészséges testsúlyt, elősegítve a hosszú élettartamot és a jobb életminőséget, nem beszélve arról, hogy esztétikailag is sokkal szebbek lehetünk általa.

De vajon hogyan lehet összekötni a leveseket és a diétát?

A levesdiéta

A levesdiéta

A levesdiéta egy igazán gyors eredményeket hozó étkezési terv (diéta), amely elsősorban levesek fogyasztását írja elő a fogyás érdekében.

A levesek jellemzően:

  • alacsony kalóriatartalmúak,
  • de magas a rost- és víztartalmuk.

Mindez segíthet a teltségérzet kialakításában, miközben megteremti a fogyáshoz szükséges kalóriadeficitet. A diéta sajátosságai egyénenként változhatnak, de az általános értelemben vett levesdiéta általában napi legalább egy vagy több étkezéshez is levesek fogyasztását ajánlja.

De vajon melyek a legjobb diétás levesek?

Diétás leves receptek

A legelső leves, ami mindenkinek az eszébe jut a “diétás leves” szó hallatán, az nem más, mint a húsleves. Léteznek azonban más alacsony kalóriatartalmú levesfajták is, amelyekkel kissé feldobhatjuk egyhangú levesdiétánkat.

Az egyik legjobb és legegyszerűbb például kétségtelenül a burgonyaleves. Finom, egyszerű elkészíteni, és tökéletesen beleillik a diétába!

Nagyon alacsony kalóriatartalmúnak számít továbbá a zöldségleves is, ezt akár fel is dobhatjuk különböző fűszerekkel, például curry-vel.

A jó hír pedig, hogy mivel mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut főzésre, az IdealBody-nál új termékekkel álltunk elő: az étkezéshelyettesítő levesekkel A diétás currys zöldséglevesünk és a diétás krumplilevesünkkel jelentősen megkönnyítjük a fogyókúrát, így nem lesz szükség a kalóriák számolgatására, az alapanyagok beszerzésére vagy a főzéssel eltöltött hosszú órákra.

Mi a leveseink titkos receptje?

Nem titkoljuk! Étkezéshelyettesítő leveseinkkel végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat, ráadásul egyszerűen, 2 perc alatt elkészíthetőek. Egyszerű, mint az egyszer egy: 60 g port (1 tasak) csak egyszerűen keverj el 350 ml forró vízben. És már fogyaszthatod is!

Leves ajánló
Készlethiány

IdealBody® diétás krumplileves

5 x 60 g diétás étkezéshelyettesítő levespor

Kerülj közelebb egy kanállal az ideális alakodhoz! Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody® új, krémesen sűrű krumplilevesével! Étkezéshelyettesítő levesünkkel végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat, ráadásul egyszerűen, 2 perc alatt elkészíthető. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Az ősszel és a hideg idővel együtt térnek vissza a levesek; várható készletre kerülés: szeptember.

Más íz is érdekel? Válaszd a kedvezményes kiszerelést, irány a Leveskedvelő duó csomag, melyet Antioxidáns tablettával is kiegészítettünk!

5 450 Ft 18 Ft/g

Kedvenc Kedvenc
Törlés
Készlethiány

IdealBody® diétás currys zöldségleves

5 x 60 g diétás étkezéshelyettesítő levespor

Kerülj közelebb egy kanállal az ideális alakodhoz az IdealBody® új, sűrű és fűszeres zöldséglevesével! Étkezéshelyettesítő levesünkkel végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat, ráadásul egyszerűen, 2 perc alatt elkészíthető. A napi étrend egy részét helyettesítő levespor ideális diétához, vagy étkezések kiváltására! A levesben található minőségi fehérjék eltelítenek, így nem leszel éhes a diéta alatt, ráadásul rábírják a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett. 

Az ősszel és a hideg idővel együtt térnek vissza a levesek; várható készletre kerülés: szeptember.

5 450 Ft 18 Ft/g

Kedvenc Kedvenc
Törlés

A leveseket leginkább egy kiegyensúlyozott diéta részeként érdemes fogyasztani, hasonlóan a diétás turmixokhoz. A legjobb pedig az egészben, hogy a turmixok édes ízei mellé így már a sós ételeket is készen kaphatjuk meg, így nekünk már tényleg nincs más dolgunk, csak élvezni a fantasztikus ízeket és az olvadó kilókat.Amennyiben tehát egy egyszerű, gyors megoldásra vágyunk, válasszuk a készen kapható, gyorsan tálalható IdealBody leveseket!

Mit tanultunk ebből?

Olyan diétát keresel, amelytől látványosan lefogyhatsz, és ehhez még éhezned sem kell? A levesdiéta bizony pontosan ilyen!

Az IdealBody® levesei között mindent megtalálsz, amire a könnyen betartható és egyszerű diétádhoz szükséged lesz! Az IdealBody® módszerének lényege a jó minőségű tápanyagok fogyasztása, ami segít az izomzat megtartásában, a zsírégetésben, és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez is elengedhetetlen.

A sikeres diéta első és legfontosabb eleme nem a mozgás, nem a regenerálódás, nem a pozitív gondolkodás, hanem a TÁPLÁLKOZÁS.

Maradt még kérdésed? Fordulj díjmentes tanácsadásért szakértőinkhez, akik minden segítséget megadnak a sikeres fogyókúrádhoz.

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség