BLOG

Tápláló fehérjeturmix a fogyáshoz: Miért jobb a shake, mint a kapszula?

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A legtöbben a fehérjeturmix vagy a fogyókúrás kapszula felé nyúlunk. De vajon melyik a hatékonyabb? 

Tápláló fehérjeturmix a fogyáshoz: Miért jobb a shake, mint a kapszula?

Mindannyian keressük a kulcsot ahhoz, hogy a lehető legkevesebb energia befektetésével és minimális változtatással bombaformába kerüljünk. A legtöbben már túl vagyunk egy pár kudarcon, és sokan tapasztaltuk már, milyen nehezen és hosszútávon mennyire eredménytelenek a diéták és fogyókúrák. Szerencsére vannak azonban olyan diétás módszerek is, amik bizonyítottan működnek. A legtöbben a fehérjeturmix vagy a fogyókúrás kapszula felé nyúlunk. De vajon melyik a hatékonyabb? 

IdealBody®

Shake vagy kapszula? 

A legtöbben az egyszerűsége, és a napi rutinba való könnyű beillesztése miatt vagy a diétás turmixokhoz, vagy a zsírégető, fogyókúrás kapszulákhoz nyúlnak.  De melyik a jobb? Melyikkel fogunk eredményesebben lefogyni? A mérleg egyértelműen a shake irányába billen, több okból is. Az egyik az, hogy egyes turmixok – például az IdealBody fehérjeturmix- egy teljes értékű főétkezést helyettesítenek, míg a zsírégető kapszulák általában csak és kizárólag étrend kiegészítők. Emellett a turmixok ízeit váltogathatjuk, így változatosabb a fogyókúránk, miközben élvezzük is az ízeket. A kapszuláról ez nem mondható el, és még az étrend kialakítása miatt is fájhat a fejünk. A kapszula csökkenti az éhséget és felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, illetve zsírégető hatóanyag van benne. De a szedése mellett szigorú diétát kell tartanunk, nagyon oda kell figyelnünk az étkezésünkre, hogy tényleg hatékonyan működjön.

Ha ez nem lenne elég, egy Pennsylvaniai Egyetemen végzett kutatás azt találta, hogy a legtöbb kapszulás készítmény nemhogy nem segít a fogyásban, hanem még hizlal is. A vizsgálat szerint ennek pszichológiai okai vannak, a kapszulákat szedő személyek kevésbé figyeltek oda táplálkozásukra a diéta ideje alatt, mivel „úgyis szedik a bogyókat”. A pirulák hasonlóan működnek, mint a koplalás- magyarázzák a szakemberek. 
A shake esetében sokkal egyszerűbben működik a fogyókúra, mivel itt nem kell annyira szigorú életmódváltást csinálni, és az étkezés is sokkal lazább. Természetesen a minimális odafigyelés itt is szükséges, ugyanakkor a szervezet nem nélkülöz, nem kell koplalni. Az étkezéshelyettesítő turmixok fogyasztása során a szervezet továbbra is kiegyensúlyozott marad, hiszen eltelítődik olyan vitaminokkal, amikre szüksége van. 

KIPRÓBÁLOM A TURMIXOT!

Ajánlatunk

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

Miért jobb a shake? 

A shake lehetővé teszi a kalóriabevitel szabályozását a könnyű és biztonságos érdekében. Az IdealBody például egy kiváló, német minőségű fehérjeturmix a főétkezések helyettesítésére, és a segítségével akár sport és életmódváltás nélkül is lefogyhatunk. A turmixok amellett hogy nagyon finomak, mindent tartalmaznak, amire a szervezetünknek szüksége van: természetes szénhidrátokat, rostot és zsírsavat a jó közérzetért, 23 vitamint és ásványi anyagot, hogy energikusan és jóllakottan tudd tartani magad végig a fogyókúrád során.  Kiegyensúlyozott étrenddel, folyadékbevitellel, fizikai aktivitással és megfelelő pihenéssel kombinálva ez a termék segít a súlycélok biztonságos elérésében és az eredmények megőrzésében.  
A benne lévő fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez.  A csökkentett kalóriatartalmú diéta alatt, a 40% egyedi összetételű, három különböző forrásból származó turmix fehérje tartalma segít fenntartani és felépíteni az izomzatot, elősegíti a zsírvesztést izom helyett. Ha hagyományos, csökkentett kalóriatartalmú, alacsony fehérjetartalmú diétával fogyunk le, az elvesztett súly 20-30%-a izomból történik majd, ezért a kívánt testsúly elérése és megtartása érdekében különösen fontos a fehérjében gazdag élelmiszerek beillesztése a mindennapjainkban.
Ezen kívül a fehérjében gazdag ételek elősegítik és fenntartják a jóllakottság érzését, illetve a fehérjeturmixok a főétkezések kiváltása során nem csak az alaknak tesznek jót, hanem az étvágy szabályozásához is segítségül hívhatjuk őket.

Neked is segítünk lefogyni, kattints IDE!

Ajánlatunk

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Hogyan vágjak bele a shake diétába? 

Az IdealBody turmix diétájának első lépéseként mindenképp töltsd ki a DIÉTA TERVEZŐT, ami alapján megmutatjuk, melyik csomagok számodra a legmegfelelőbbek. Emellett kapsz hozzá egy útmutatót, vagyis egy étrend tervet, hogy megtudd, mikor miből mennyit kell enned.  Receptekkel, a Facebook zárt csoportba való csatlakozásoddal pedig bevásárló listát is kapsz, így nem kell azon agyalnod, mikor mit főzz. Igyekszünk  a lehető legegyszerűbbé tenni számodra a fogyást, hogy jobb közérzettel, egészségesebben élhesd az életed. 


 

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség