BLOG

Fogyás koplalás nélkül – Így lehetséges

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Elérhető a fogyás koplalás nélkül? Igen! Ehhez viszont tudni kell, hogy miből és mennyit ehetsz — az éhségérzet viszont messze el fog kerülni! 

Fogyás koplalás nélkül – Így lehetséges

Legtöbbször a fogyást fájdalmas koplalással, állandó éhségérzettel és jelentős pszichológiai kényelmetlenséggel kapcsoljuk össze, ami el is veszi a kedvünket attól, hogy belekezdjünk a diétába, és foglalkozzunk a túlsúly kezelésével. Sokan egyszerűen megtagadjuk a koplalás nélküli fogyókúra lehetőségét, mivel véleményük szerint egyszerűen lehetetlen fogyni éhezéstől mentesen. Valójában a böjt és az étkezés drasztikus korlátozása messze nem a legjobb módja a felesleges kilók kezelésének. Vannak azonban rendkívül hatékony fogyókúrás programok, amelyek segítségével gyorsan, éhezés nélkül fogyhatsz, csupán egy-két nagyon egyszerű szabályt kell betartanod. Nem tudod, hogyan fogyj gyorsan koplalás nélkül? Cikkünkben eláruljuk! 

A fogyás koplalás nélkül is lehetséges?  

Az igazság az, hogy igen. Sőt, kijelenthetjük, hogy a fogyás sport nélkül is lehetséges. A súlyfelesleg akkor jelentkezik, amikor több kalóriát viszel be a szervezetedbe, mint amennyit elégetsz, és amennyire a szervezetednek egyébként szüksége van. Éppen emiatt például a legtöbb profi diétázó (pl.: testépítők) nem hogy koplalnak, hanem valójában többet esznek diétájuk alatt!
Mindenki tudja, hogy a fogyás fő szabálya az elfogyasztott kalóriák számának csökkentése, ami hiányt okoz. Ha azonban egyszerűen megtiltjuk magunknak az evést, vagy divatos diétákhoz folyamodunk, nem valószínű, hogy elérjük a dédelgetett célunkatt. Inkább ellenkezőleg… Ezért bölcsen korlátoznunk kell magunkat az étkezésben is. Itt lép érvénybe a kalóriadeficit - vagyis kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, mint amennyi energiára szükségünk van. A kalóriadeficit a koplalás nélküli fogyás kulcsa, akár a kalóriabevitel csökkentésével, akár a fizikai aktivitásunk növelésével érjük el –mondják a szakemberek. 
A táplálkozás megfelelő megszervezéséhez az egészség károsodása nélkül, be kell tartanunk a kiegyensúlyozott és rendszeres táplálkozás elveit. Fontos, hogy ne csak a kalóriák, hanem a tápanyagok, például fehérjék, zsírok és szénhidrátok iránti igényét is figyelembe vegyük. A cél tehát nem feltétlenül az étel mennyisége, hanem annak a minősége lesz a diétánk során.


A koplalás nélküli fogyás alapszabályai:

  • Este ne együnk szénhidrátot
  • Reggel teljesértékű szénhidrátot fogyasszunk (pl.: teljes kiőrlésű termékek)
  • Kerüljük a cukros ételeket, üdítőket
  • Fogyasszunk sok folyadékot (lehetőleg vizet)
  • Étkezzünk sokszor keveset. Napi 3 helyett 5-6 alkalommal étkezzünk, kisebb mennyiségben, például fél adagokat. 
  •  +1: Használjunk étrendkiegészítőket, táplálékkiegészítőket – például IdealBody fogyókúrás étkezéshelyettesítő fehérjeturmixot.  

Neked is segítünk 

Az eredményes koplalás nélküli fogyáshoz tehát egy kicsit muszáj lesz számolgatnunk. Az IdealBody-val azonban egy egyszerűbb lehet a diétád, diéta tervezőnkkel mindent kiszámolunk neked, amire szükséged van, és a számodra megfelelő útmutatást is megkapod tőlünk. Fogyókúrás étkezéshelyettesítő fehérjeturmixszainkkal ráadásul kevesebbet kell logisztikáznod és főznöd, mivel egy teljes értékű étkezést kiválthatsz velük, miközben a szervezeted mindent megkap, amire szüksége van. A diétát alatt így végig rendszeresen fogsz étkezni, kialakul egy ritmus, amihez a szervezeted nagyon könnyen alkalmazkodik majd. Az anyagcseréd is optimálisabban tud működni, és a felesleges kalóriák nem fogják terhelni az emésztőrendszered. Meg fogsz lepődni, mennyire dinamikus és felszabadult leszel tőle. 
Emellett az IdealBody® Antioxidáns kapszulát speciálisan az IdealBody® turmixokkal történő koplalás nélküli fogyókúrához fejlesztettük ki, hogy segítségével még könnyebben és lendületesebben bírd a diétát. Az E-vitamin, a C-vitamin, a szelén és a cink hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az oxidatív stresszt előidéző szabadgyökök kedvezőtlen változások okozói lehetnek a szervezetben, így semlegesítésük fontos a hosszútávú egészségmegőrzés érdekében. A benne lévő C-vitamin pedig hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
Az éhezésmentes fogyókúrád mellé a Sav-bázis tablettát is ajánljuk, abban az esetben, ha nincs időd zöldséglevest főzni. Ezzel ugyanis ahhoz hasonló hatást tudsz elérni.

Az IdealBody® a Turbó Diéta által kialakított, a magyar piacon már 20 éve jelen lévő diétás táplálkozási módszer, a sport és életmódváltás nélküli fogyás úttörője.  
A lényege a magas mennyiségű, és jó minőségű fehérjék bevitele, ami elengedhetetlen az ideális alak eléréséhez; az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, a zsírégetéshez és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez. 
Az IdealBody® diétás turmixok egy teljes főétkezést helyettesítenek.  Módszerünkkel többszázezer embernek segítettünk már lefogyni, 9 féle alapízben és évente megújuló limitált ízben beszerezhető fehérje turmixainknak köszönhetően a szervezet minden fontos 
tápanyagot megkap a fogyókúra során
, így feltöltődik vitaminokkal, miközben szinte folyamatosan zsírbontó állapotban van!  A jojó effektus megelőzését ráadásul az egyedi összetétel tovább támogatja- mindezt német minőségben, tartósítószer nélkül. 
A diétázok 89 százaléka elégedett a termékekkel, és 10/9 vásárlónk másoknak is ajánlja a fogyókúrás fehérjeturmixokat

Még több hasznos tippért és személyes tanácsért iratkozz fel hírlevelünkre. Amennyiben támogatásra van szükséged, csatlakozz zárt Facebook csoportunkba, ahol nagyon sok segítséget kaphatsz a többi diétázótól, és exkluzív ajánlatokban lehet részed. Ha szívesen olvasnál még a témában, akkor pedig KATTINTS IDE.  
 

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség