BLOG

Fogyás mozgás nélkül? Így vágj bele a diétádba!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Sokan szeretnénk egy kicsit karcsúbbak lenni, de nem vagyunk készek időt és energiát szánni a kimerítő edzésekre. A fizikai aktivitás azonban messze nem az egyetlen módja annak, hogy a mérlegen elérjük a kívánt számokat. A fogyáshoz a kalóriadeficiten túl néhány apró változás szükséges, ami sportolás nélkül is kivitelezhető. A fogyás ugyanis a szakemberek szerint 80%-ban a táplálkozáson múlik, és csak 20%-ban számít a testmozgás. Hogyan lehetséges a fogyás mozgás nélkül? Erre adunk most választ.

A mozgás nélküli fogyás táplálkozási alapfeltételei

Ahhoz, hogy sikeresen elérjük a fogyókúrás céljainkat, fontos, hogy a táplálkozásunkat megváltoztassuk. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan érdemes átalakítani az étkezési szokásainkat, hogy azok egészségesebbek és fogyókúrás céljainknak megfelelőek legyenek.

Kalóriadeficit kialakítása:
A fogyás alapja a kalóriadeficit, ami azt jelenti, hogy több kalóriát kell elégetni, mint amennyit beviszünk. Mozgás nélkül ez kizárólag a kalória csökkentésével érhető el.

Kiegyensúlyozott étrend:
Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány fehérjét, teljes kiőrlésű gabonát és egészséges zsírokat. Ezek az ételek tápanyagokban gazdagok és segítenek a jóllakottság érzésének fenntartásában.

Alacsony kalóriatartalmú ételek:
Válasszunk alacsony kalóriatartalmú ételeket, amelyek nagyobb mennyiségben fogyaszthatók, így kevesebb az esély a túlevésre.

Cukor és finomított szénhidrátok csökkentése:
Kerüljük a cukros italokat, édességeket, péksüteményeket és a finomított szénhidrátokat, mivel ezek gyorsan növelhetik a kalóriabevitelt.

A fehérjefogyasztás növelése:
A fehérje erőteljes hatással van az étvágyra, hiszen növelheti a teltségérzetet, csökkentheti az éhségérzetet, és hozzájárulhat ahhoz, hogy kevesebb kalóriát fogyasszunk. Ennek oka az lehet, hogy a fehérje több olyan hormonra is hatással van, amelyek szerepet játszanak az éhségérzetben és a teltségérzetben. Ha jelenleg gabonaalapú reggelit fogyasztunk, érdemes megfontolni az étkezések fehérjetartalmának növelését.


Ebben segítségünkre lesznek az  IdealBody® fehérje turmixporai, amelyek sport és életmódváltás nélkül is segítenek a fogyásban, hiszen növelik a teltségérzetet, így éhezés nélkül támogatják a diétánkat. A fogyás nemcsak az élelmiszerek kalóriatartalmának csökkentésén múlik, hanem annak összetételén és változatosságán is, az IdealBody turmixai pedig ebben is segítenek. Egyedi összetételük mindent tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van, méghozzá kiváló minőségben.

Fogyás sport nélkül: próbáld ki az IdealBody turmixdiétáját!

Neked ajánlott turmixporok

CSOKI ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a legnagyobb közönségkedvenccel, a nugátos CSOKIS IdealBody® turmixszal, mely ízével minden édesszájúnak élvezetessé teszi a fogyókúrát. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

EPER ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a zamatos és habos EPER ízű IdealBody® turmixunkkal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

VANÍLIA ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, a klasszikus VANÍLIA ízű IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g