BLOG

Öt órai tea, csak természetesen

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Az IdealBody® webshopban finom, természetes alapanyagokból készült teákat is találsz, amivel igazán tökéletessé tehetsz egy hideg téli estét.

Telnek a napok és csak azt veszed észre, hogy folyamatosan álmos, fáradt vagy, nincs is igazán kedves semmihez, mert talán nem is gondolod úgy, hogy valami feldobhatna.

Az életedben lévő stressz faktort nem igazán tudod kiiktatni, legalább is egy ideig és emiatt is aggódsz, meg már igazából minden miatt. Ne aggódj, tudjuk, hogy mit érzel, ezért szeretnénk megkínálni Téged egy csésze Vidám teával.

A Vidám tea keverékünk orbáncfüvet, citromfüvet, hibiszkuszvirágot és levendulát tartalmaz. Szerintünk már az összetevők illatát elképzelve jobb hangulatba kerül az ember, de az igazság az, hogy ezeknek a gyógynövényeknek nyugtató, stresszoldó hatása van. Ráadásul a hibiszkusz sok C-vitaminnal és flavonoidokkal erősíti a szervezeted.

Ez különösen ajánlott akkor is, ha már fogyókúrázol és hajlamos vagy kicsit többet hisztizni a méregtelenítés alatt. Bizony, sokan így vannak vele, de a Vidám teával ez a kérdés is kipipálva.

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Igyál egy csészével és ne fukarkodj, kínáld meg vele a főnöködet is! :)

IdealBody®


Ha már fogyókúrázol vagy csak szeretnéd a szervezet megtisztulását egészséges folyadékbevitellel megtámogatni, akkor a Zöld tea keverékünket ajánljuk Neked. Ez azért is áldásos, mert nem csak méregtelenít, de összetevőit (zöld tea, csalán, citromhéj, narancshéj, wakame alga) tekintve az immunrendszeredet is erősíti.

A Zöld tea keverékben található zöld tea pozitív hatással van az emésztésre, élénkít, antioxidáns hatású vegyületei hozzájárulnak a szervezet méregtelenítéséhez. A keverékben található wakame-alga ásványi anyagokkal tölti fel a szervezeted! A citrom- és narancshéj különleges ízt kölcsönöz ennek a teakeveréknek. Próbáld ki bátran, nem fogsz csalódni!

Vigyázat! A szellemi teljesítőképességedre is jótékony hatással lesz! :)

Amennyiben méregtelenítenél, de az éberségedet nem szeretnéd fokozni, a Búzafüves tea keverékünket fogyaszd, ami lucernát, búzafüvet, aranyvesszőt, csalánt és körömvirágot tartalmaz.

Tudtad, hogy ezek a gyógynövények természetes forrásai a vitaminoknak, nyomelemeknek, ásványi anyagoknak? 

Enyhe vízhajtó hatása miatt max. napi 1-2 csészével ajánlott fogyasztani.

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség