BLOG

BLOG Koplalásmentes diéta anyukaként Koplalásmentes diéta anyukaként Koplalásmentes diéta anyukaként

Nincs könnyű helyzete annak, aki kisgyermekes édesanyaként vág bele a fogyókúrába. Kevés idő jut önmagunkra, az állandó rohanás miatt sokszor csak bekapjuk, ami épp a kezünk ügyébe kerül, ráadásul a gyerekek maradéka is mindig anya tányérján köt ki. Szilvi sem volt ezzel másként, de egy évvel ezelőtt nagy döntést hozott. Ismerjétek meg, hogyan kezdődött Szilvi története.

#sikertörténet #életmód #álomalak

Vágj bele a programunkba a Nyári csomagokkal:

Nyári diétás csomag

2 turmix, Sav-bázis tabletta

FONTOS!  A megnövekedett kereslet miatt, a Nyári diétás csomagot előre láthatóan június 24-én tudjuk átadni a futárszolgálatoknak!

Vedd könnyedén a nyár csábításait, de ne add fel az eddigi eredményeid! Őrizd meg a formádat a fagyik és grillezések áradatában az IdealBody® nyári csomagjával! Két IdealBody® étkezéshelyettesítő turmixot és egy Sav-bázis tablettát* készítettünk össze júniusi csomagajánlatunkba, amit 15% kedvezménnyel vehetsz meg!

* Tudtad, hogy a szervezet sav-bázis egyensúlya milyen sérülékeny, mennyire függ a külső tényezőktől, legfőképpen a táplálkozástól? Az elsavasodott szervezet - melyet helytelen, egyoldalú táplálkozás, mozgásszegény életmód és stressz idéz elő - nem úgy működik, ahogy kell, az elhízás és a fájó ízületek sokszor utalnak a megdőlt egyensúlyra. A tabletta fogyasztása nem csak a diéta alatt javasolt, nyugodtan beillesztheted a mindennapi rutinba.

21 370 Ft helyett18 150 Ft

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!