BLOG

Tudtad, hogy a tartós stressz is tönkreteheti a bélflórád?

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Mielőtt nagy baj lenne, ismerd meg a részleteket! Képzeld csak el, mi történne, ha minden nap egy kis mérget fogyasztanál ebédre! Lényegében ezt teszed, ha nem ügyelsz fokozottan a bélflórádra, ugyanis ha felborul a bélflórád egyensúlya, akkor egyes mikroorganizmusaidból több lesz, másokból kevesebb az optimálisnál.

Ha ez megtörténik, akkor onnantól már könnyedén elpusztulhatnak a bélbolyhok, és áteresztővé válhat a bélfalad. Ez akár súlyosan meg is betegíthet, hiszen a salakanyagban lévő toxinok, amiket ki kellene ürítenie a szervezetednek, a hashártyára kerülhetnek, azaz szinte visszafordíthatatlan zavart szenvedhet a keringésed és a kiválasztásod.

A bélflóránkat nem csak azzal állíthatjuk helyre, hogy elpusztítjuk a kóros mikroorganizmusokat, hanem azzal is, ha erősítjük a hasznosak jelenétét.

IdealBody®

Antibiotikumos kúrák után olyan a bélflóránk, akár egy csatatér, azaz fokozott figyelmet érdemel, de annak érdekében, hogy elkerüljük a harcmezőt, sőt visszarettentsük az ellenséget még azelőtt, hogy megérkezne, fel kell vérteznünk magunkat. Egyszerűen nem tudsz túlságosan odafigyelni bélflórád egyensúlyára.

Fogyassz tehát minél több pro és prebiotikumot! S ha már egyszer megfogadtad, hogy ezt teszed, a lehető legtisztább forrásból vidd ezt be a szervezetedbe és készítsd el egyszerűen, gyorsan, házilag.

A PRO-PRE joghurtok elkészítése tényleg pár perc és utána némi türelmi idő. Nincs más dolgod ugyanis, mint megfelelő hőfokra felmelegíteni 1 liter tejet, hozzáadni és elkeverni egy zacskó PRO-PRE oltóanyagot és egy hőtárolóban hagyni 8-10 órát. Utána hűtőszekrényben megvárni, míg lehűl és kész is a finom natúr joghurt, amit saját ízlésed szerint ízesíthetsz.

Nézd meg, mennyire egyszerű elkészíteni a házi joghurtodat:

Ennél már csak a finom, tápláló, élvezetes fogyást garantáló IdealBody® turmixainak elkészítése egyszerűbb.

Kérlek, a puffadást, hasmenést, emésztési problémákat vedd intő jelként észre és amennyiben szerencsére nem tapasztaltál ilyet magadon, előzd is meg azokat!

 

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség