/public/cache/e/0/d/5/3/e0d5393c401c887553e920ed11e2b2b03019f021-20200616165324.jpg

Válaszd ki a hozzád legközelebb álló IdealBody® Programot!

Legyél anyuka vagy rendszeres sportoló, elfoglalt férfi vagy modern nő, az IdealBody® mindenki számára kínál fogyókúra programot.

A diéta sikeressége nagyon sok mindentől függ, így  mindenkinek a saját maga számára ideális módszert kell megtalálnia.

Ami bevált a szomszéd lánynak vagy a legjobb haverodnak, az nem biztos, hogy neked is jó lesz, hiszen más és más megoldás kell fiatalnak és idősnek, nőnek és férfinek, aktív és mozgásszegény életet élőknek, és akkor a számtalan egyéb tényezőről még nem is beszéltünk. 

Azért, hogy segítsünk megtalálni a hozzád legjobban illeszkedő módszert, összegyűjtöttük azokat az élethelyzeteket, amikkel a leggyakrabban találkozunk. Válaszd ki, amelyiket legjobban a magadénak érzed, és tudd meg, hogyan érheted el legkönnyebben a célodat!

modern nő fogyókúra program

Modern Nőknek szóló program

Ha eleged van a sok macerát és odafigyelést igénylő diétákból, akkor válassz modern, 21. századi diétát, ami egészséges és illeszkedik az életedviteledbe. A Modern nőknek szóló programunkkal úgy érheted el az álomalakot, hogy közben minőségi, ízletes termékeket fogyasztasz, amik illeszkednek az egyéni elvárásaidhoz.

IdealBody®

           

sportos fogyókúra program

Sportos program

Plusz kilókkal sajnos még aktív, sportos életmód mellett is szembesülhetünk, hiszen a testsúly 80%-ban a táplálkozástól függ. Edzés melletti diétázáskor viszont fokozatosan ügyelni kell a megfelelő fehérjebevitelre, hiszen csak így biztosítható, hogy az izmok megtartása mellett zsírból fogyj. Az IdealBody® turmixok 40% fehérjetatalma ebben segít.

IdealBody®

igényes férfi fogyókúra program

Férfiaknak szóló program

anyuka fogyókúra program

Anyukáknak szóló diétaprogram

Ha a minőség, a hatékonyság és a megbízhatóság fontosabb a legújabb trendeknél, akkor az igényes férfiaknak kialalkított programunkat kedvelni fogod. A magas, német színvonalon gyártott, egészséges turmixokat egy perc alatt összerázhatod, így az életed nem a fogyásról fog szólni.

  

Édesanyaként hatványozottan nehéz a diéta, hiszen a saját szükségleteid a gyermekeid igényei mögé szorultak. Éppen ezért egy olyan egyszerű programot dolgoztunk ki neked, amivel a diétás "menü" elkészítése gyorsabb lesz mint a bébipüré összeállítása a kicsinek, és amit akár az iskolától az oviig tartó úton is elfogyaszthatsz.

IdealBody® IdealBody®

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!