A cikk szerzõje:
IdealBody®
A cikk szerzõje:
IdealBody®
A skót tojást általában olajban szokták sütni, de miért ne változtathatnánk ezen? Sütőben sütve is elkészíthető, így rengeteg kalóriát fogunk spórolni. Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, ezzel a fantasztikus recepttel!
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni, ezután megpucoljuk. A darált húst keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a megpucolt, lereszelt fokhagymát és a zsemlemorzsát, sózzuk, borsozzuk, majd összedolgozzuk. 8 részre osztjuk, egyesével kilapítjuk a tenyerünkben, és belecsomagolunk mindbe 1-1 főtt tojást. A pépet jól rányomkodjuk a tojásokra, és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk. 180 °C-ra előmelegített sütőben 30 percig sütjük, félidőben óvatosan megfordítjuk.
Közben a bulgurt átöblítjük, majd kétszeres mennyiségű, enyhén sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, hagyjuk kicsit hűlni. Az almát megmossuk, felkockázzuk, és tálalás előtt a bulgurhoz forgatjuk. A joghurtot összekeverjük a kétféle tormával, finoman megsózzuk. A retket és koktélparadicsomot megmossuk, felcikkezzük, a salátát összetépkedjük. A kevert salátát a joghurtos öntettel a tojások és a bulgur mellé tálaljuk.
Elkészítési idő: 40 perc+ sütési idő
Energia: 609 kcal / Szénhidrát: 58,9 g
További hasonlóan ínycsiklandó recepteket találsz a Diétás receptek, izgalmas ízek szakácskönyvünkben!
Még nincsenek termékek a kosaradban!
Szerintünk ezek érdekelhetnek.
A kiszállítás belföldön ingyenes!
Összesen
0 Ft
Biztosan törölni szeretnéd
a terméket a kosárból?
Add meg e-mail címedet és azonnal értestünk, amint a termék újra elérhető lesz a webshopon.
Sikeres bejelentkezés