A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

A IdealBody® megint bizonyított

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

"Ismét rátaláltam az IdealBody®-ra®. Egyszer már segített pár éve néhány kilótól megszabadulni, ezért úgy gondoltam újra megpróbálom."

Sokszor hallottam ismerősöktől, hogy egyre kövérebb vagyok. Naponta kérdezték tőlem: Miért eszel annyit? Több fogyókúrába belekezdtem, de szinte semmi változást nem tapasztaltam, és egyre csak híztam. Teljesen kétségbe estem, főleg, amikor az egészségem is romlani kezdett. Vizesedtem, lépcsőzésnél már az elején alig kaptam levegőt, futni egyáltalán nem tudtam.

Ekkor ismét rátaláltam az IdealBody®-ra®. Egyszer már segített pár éve néhány kilótól megszabadulni, ezért úgy gondoltam újra megpróbálom.

Rögtön az Intenzív Programot választottam. Vettem 3 doboz turmixport, antioxidáns és sav bázis tablettát és tejet.

A tisztító kúra után nem sokkal éreztem, hogy felpuffadok és fáj a gyomrom. Rájöttem, hogy a tej okozza, ezért laktózmentes tejre tértem át. Ezután a közérzetem jobb lett, reggel, délben és este mindig ugyanabban az időben ittam meg a turmixot.

A két hetet végig csináltam és így 8 kg-ot fogytam.

Elégedett vagyok az eredménnyel és folytatom a Könnyített programmal, ahol reggel este IdealBody®® turmixot iszok, ebédre  egy könnyű egytál ételt eszem. Könnyen lehet tartani, mert nem vagyok éhes. Célom a 70 kg, ami már nem is tűnik olyan elérhetetlennek.

2014.10.04. M. Zsuzsa, alias Mojzsu (51 éves)

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm