Sikertörténetek

Ági sikerélménye a IdealBody®-val

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Ági már régóta próbálkozott különböző diétákkal sikertelenül, de rátalált az IdealBody®-ra®, amivel rövid idő alatt 6 kg-tól sikerült megszabadulnia.

Régóta próbáltam rávenni magamat fogyókúrára sikertelenül. Általában egy két nap alatt lehetetlenné vált a fogyi folytatása, és én csak híztam, híztam. Átléptem a bűvös 80 kilót és tovább híztam.

Aztán eljött a nyaralás ideje, de nekem már csak öt napom volt addig, azért mégis belevágtam. Remekül sikerült, mert a 80 feletti 3kilót sikerült a nyaralás kezdetéig leadnom. Szerencsére az egy hetes nyaralás alatt sem híztam, és egy hét múlva gőzerővel vetettem magam a diétába. Eleinte jól ment, de családi okokból elkezdtem csalni és ezt azt ettem a diéta mellett. Ekkor már nem tudtam többet fogyni, de a súlyom maradt.

Összesen 6 kilót fogytam. Azóta egy hónap telt el és az egy kiló mozgó súlyon kívül nem szedtem fel többet. A vérnyomásom teljesen visszaállt a 120/80 értékre, ami már évek óta  mindig 140/90 körüli érték volt. Mivel viszonylag hamar fogytam sikerélményem is volt, sokan mondják azóta is, hogy milyen jól nézek ki. A saját mércém szerint viszont még további fogyásra van szükségem, hamarosan folytatni fogom a diétát.

Ági

2010.09.21.

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség