Sikertörténetek

40 kilóval könnyebben megszűntek az egészségügyi panaszaim

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Aki gondolkodik rajta, hogy kipróbàlja, azoknak üzenem, hogy higyjenek a termékben, mert szuper izek vannak és szuper eredményeket lehet el óérni vele!

2021.Szeptemberében döntöttem úgy, hogy kipróbálom az IdealBody diétàt. 110 kiló voltam, a túlsúlytól fulladtam, fàjtak a làbaim. Úgy voltam vele, mit veszíthetek vele, annyi mindenkinek sikerült, nekem miért ne menne?

És tényleg, az első időben lement 10 kg a diétával! Decemberben viszont sajnos abba kellet hagynom betegség miatt. De a munka helyen annyi jövés menésben vagyok, hogy bíztam benne, hogy mennek még lejjebb a kilók. De nem, a turmixok nélkül nem mozdultak a kilók sehová, így újra elkezdtem inni az IdealBody-t. Még mindig nem voltam megelégedve magamal, ezért nem volt kérdés, hogy folytatom. 

Aurélia kedvecei:
Limitált Íz

MANGÓ ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉN- és LAKTÓZMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az új, trópusian zamatos MANGÓS IdealBody® diétás fehérje turmixporral. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer többszázezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Glutén- és laktózmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés
Készlethiány

PISZTÁCIA ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

várható: 2024. júliusa

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a PISZTÁCIA ízű IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, krémesen lágy, marcipános beütéssel egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Kedvenc Kedvenc
Törlés

Pár hónap alatt eljutottam oda, hogy 110 kg helyett már 70 kg vagyok, és még további 5 kilót le szeretnék adni. Hála az IdealBody-nak, megszabdultam 40 kilótól, megszűntek az egészségügyi panaszaim, úgyhogy nem túlzás azt mondani, hogy imàdom az IdealBody diétàt!

Én a nagyon hatàsos 90 napos programot végeztem el, nekem ez jött be, és ezt a terméket ajànlom mindenkinek, aki habozik még. Aki gondolkodik rajta, hogy kipróbàlja, azoknak üzenem, hogy higyjenek a termékben, mert szuper izek vannak és szuper eredményeket lehet el óérni vele! Ha pedig a legfinomabb ízek érdekelnek valakit, nálam a pisztàcia és a mangó nàlam most a kedvenc.

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség