Sikertörténetek

Dóra 2 ruhaméretet karcsúsodott

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Egy gyulladásgátló szteroid-tartalmú gyógyszer hatására szedtem fel jelentős kilókat egy év leforgása alatt és sehogyan sem tudtam megszabadulni a feleslegtől.

Nos, a legnagyobb kétkedőként indultam, miután a számomra ismert és létező összes diétát végigpróbáltam a Gastroyaltól kezdve a kalóriaszámlálásig, a Norbi-féle Update-tel bezárólag. Semmi nem használt, pedig rendszeresen sportoltam és sportolok is mellette.

Egy gyulladásgátló szteroid-tartalmú gyógyszer hatására szedtem fel jelentős kilókat egy év leforgása alatt és sehogyan sem tudtam megszabadulni a feleslegtől. Két hete kezdtem el az IdealBody®®-t, meg kell, hogy mondjam, hogy az első hét borzasztó volt, mostanra viszont úgy érzem, hogy bármeddig képes lennék csinálni ezt a módszert. Az első héten nagyon éhes voltam, nem volt semmihez kedvem, el voltam keseredve és úgy éreztem, nem csinálom tovább. Már kiszedtem magamnak egy tányér ételt, amikor azt mondtam, hogy nem lehetek ennyire gyenge, ha most megeszem a tányérra szedett ételt, oda van a diétára kiadott pénzem és az addig beleölt kitartás. Úgyhogy lélekben adtam magamnak egy pofont és tovább csináltam. Tény, hogy nem sikerült volna, ha Laura nem válaszol a feltett kérdéseimre és nem biztat. Mivel sportolok is mellette, az általam kiszámított adagon emelni kellett és így már bírhatóbb volt a kúra.

Két hét után ott tartok, hogy a régi, két ruhamérettel kisebb ruháimat hordhatom és el sem tudom mondani, hogy ez mit jelent nekem. A hajamat is átfestettem, így már egy egész más nő néz rám vissza a tükörből. De számomra nem is ez a legnagyobb eredmény, hanem az, hogy az IdealBody®® segített "átprogramozni az agyamat is". Vagyis valóban képes vagyok a legfinomabb falatoknak is szenvedés nélkül nemet mondani. Könnyedén tudom viselni, ha mások esznek körülöttem és én nem. Ezelőtt ez nem így volt.

Továbbra is folytatom az IdealBody®®-t, de úgy, hogy reggelire valami könnyűt fogok enni, kenyér, szénhidrát nélkül, ebédre szintén valami kis salátát, natúr húst és vacsorára marad az IdealBody®. Két hét pihenés után pedig újból megismétlem az egész 2 hetes Diétát és akkor talán újra igazából önmagam leszek.
Az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy évek óta mérleg fóbiám van, tehát képtelen vagyok mérlegre állni, nem is tartok otthon. És centiben sem mérem magam. Nekem elég az, hogy a ruháim jók lettek rám. Biztos vagyok benne, hogy nem fogok visszahízni a diéta abbahagyása után, mert lett akaraterőm. Természetesen nem jelenti azt, hogy éheztetni fogom magam, csupán azt érzem, hogy a kisebb mennyiség is elég lesz.

Köszönöm a segítséget, tényleg ez volt az egyetlen módszer, ami segített. Kívánok másoknak is sok sikert hozzá.
Még annyit, hogy a közvetlen kollégáim közül máris hárman döntöttek úgy, hogy ők is elkezdik a kúrát, látva rajtam a pozitív változást.

Üdvözlettel és köszönettel:
B. Dóra

 
BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség