Sikertörténetek

33 kiló mínusszal az egész életem könnyebb lett!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Edina két sportoló gyerek anyukájaként döbbent rá: ő sem nézhet ki akárhogy! Ekkor vágott bele az IdealBody®-ba, fél évvel később pedig már 33 kilóval könnyebben mondhatja ki: végre megtalálta az ideális formáját.

Ráálltam a mérlegre és elsírtam magam

Egy jó ideje már nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben. Fájdalmaim voltak. Fájt a bokám, fájt a derekam, fájt a térdem. Nem éreztem jól magam. A gyerekeim sportolók, és egy ponton rájöttem, hogy 

egy sportoló anyuka nem nézhet ki úgy, ahogy én kinéztem.

Január 20-án ráálltam a mérlegre és úgy döntöttem, hogy nincs tovább, nekem le kell fogynom. Szégyelltem már magam, ahogy kinézek. Nem tudtam egy csinosabb ruhát venni magamra, mert már semmi nem volt jó. Ráálltam a mérlegre és elsírtam magam.

Ne legyenek fájdalmaim

Amikor elkezdtem a diétát, a legfontosabb célom az volt, hogy ne legyenek fájdalmaim. Az ideális testsúlynak annyit tűztem ki, hogy hetessel kezdődjön. Utána ez nem volt elég, arra gondoltam, hogy ha 30 kilót lefogyok, az milyen szép kerek szám. Most pedig 68 kiló szeretnék lenni. De ami még fontosabb, hogy végre jól érzem magam a bőrömben. Szeretnék még fogyni, de nem mindenáron.

IdealBody®

A lányom ruhái is jók rám

Ezzel a 33 kiló fogyással rengeteg minden megváltozott, az egész életem könnyebb lett. A munkám, a családi élet, a baráti társaság. Az önbizalmam még nem az igazi, azt még helyre kell rakni magamban. Nagyon sok év eltelt, amíg nagyon sok kiló voltam. De a lelkem felszabadultabb, és sokkal jobban érzem magam. A tükörben már nagyon tetszik, amit látok. Nagyon nagy boldogság, hogyha elmegyek vásárolni, akkor nem azt veszem meg, amiből esetleg van méret, hanem bármiből tudok méretet kérni. 

Volt egy motivációs nadrágom. 

Januárban a fél combomra nem jött fel, most pedig már tökéletesen rámjön. Magam sem hiszem el néha. Azt, hogy a gyerekem ruhái jók rám… Még feldolgozni sem tudtam. 

Valami megváltozott, és ez nagyon jó

Hosszú évekig voltam nagyon sok kiló. Mindig a bő pólók és a melegítő nadrágok képezték a ruhatáramat. Akkor jó voltam magamnak, de most valami megváltozott és ez nagyon jó. A családom bátorít, felnéznek rám. Az egész család elkezdett fogyókúrázni, még a sportoló gyerekeim is. A háztartásból száműztük azokat az ételeket, amik nem egészségesek. A gyerekeim is isszák a turmixot, a férjem is issza a turmixot. Teljesen egészségtudatos lett a család, nekem pedig nagyon könnyű dolgom lett, a turmix rendszert hozott az életembe.

Egy dolgot sajnálok az életemben: hogy ezt az ideális diétát nem hamarabb találtam meg. Már 10 éve olyan jó lehetne az életem, mint most.

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség