A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Eldöntöttem: végre lefogyok!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Kövér kislányból kövér nagylány? Na ne! 2 éve besokalltam, a mozgással és az IdealBody®-val most jó úton haladok az álomsúly felé!

Amióta az eszemet tudom a kövér vagyok, az „öröklött alkat”, mozgásnélküliség, és a nasizás miatt. 2 éve egyszer csak besokalltam: elkezdtem intenzíven mozogni, de a finom falatokról nem mondtam le, így nem jött az eredmény. Diétákat is próbáltam, de nem bírtam sokáig betartani, mert „nem szeretem” ételekből álltak… és mindig elért a jojó effektus.

Az egyik barátnőm mesélt a 30 napos IdealBody® Programról és elhatároztam belevágok! Hiszen 30 napot akár fél lábbal is kibírok - gondoltam -  mit veszíthetek?!

76 kg-mal kezdtem a kúrát. Az első hétben azért voltak kétségeim afelől, hogy bírni fogom-e, de kitartottam (mert csak 30 nap!). Egy hét múlva minden kételyem megszűnt, a szervezetem megszokta az új ritmust. A program alatt végig teljes mértékben meg tudtam tartani a zumbaóráimat és futni is eljártunk.

A program utolsó két hete, amikor csak a vacsorát váltom ki turmixszal, extra könnyedén tartható. Egyre kevésbé éreztem azt, hogy diétázom, mégis egyre több elismerő mondatot tudtam bezsebelni.

Az első 30 napos Program alatt 7 kg-t fogytam! Akkora lendületet kaptam, hogy tovább folytattam, hogy elérjem az álomalakot. Jó úton vagyok, most 68 kg a súlyom, és folyamatosan csökken.

Az önbizalmam viszont sokat erősödött, ez a vadi új fotókból is kiderül, új lendületet kaptam!

Mindenkinek csak ajánlani tudom az IdealBody®-t, vágjatok bele minél hamarabb!
L. Virág (29)

IdealBody®

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm