Sikertörténetek

Elegem volt a jojózásból!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Számtalan sikertelen fogyókúra, fogyás és visszahízás után ismerkedtem meg az IdealBody®-val. A legfontosabb motivációt számomra az jelentette, hogy azt olvastam: ennél a módszernél nincs jojó effektus!

Szinte azonnal rendeltem a termékből, és megfogadtam azon jó tanácsot, hogy a béltisztítás idejére lehetőleg maradjak otthon. Hétvégére időzítettem, így ha nem is volt életem legvidámabb napja, könnyen és gyorsan túlestem a béltisztítás folyamatán. Persze senkit nem kábítanék azzal, hogy a keserűsónak jó íze lenne. De ezt a minimális kellemetlenséget minden tisztességes fogyni vágyónak illik elviselni!

IdealBody®Valójában csak az első két nap volt nehéz. Kicsit éhes voltam, de annyira azért mégsem, hogy feltörjem a hűtő ajtaját. Annál is inkább nem, mert a mérleg már ekkor egyre kevesebbet mutatott, így aztán eszemben sem volt elrontani az eredményt. A harmadik napon már éhséget sem éreztem, a turmix finom volt, két hétig szilárd ételre rá se néztem. Mégis, egyre könnyedebben vettem az életet, vidám voltam és egészségesnek is éreztem magam. Az első négy napban négy kilót fogytam! Két hét alatt pedig több, mint nyolc kilót.

Ekkor tartottam egy kis szünetet, hiszen közeledett a húsvét. Egyrészt örültem, hogy végre ehetek valamit, másrészt aggódtam, hogy mi lesz a leadott kilóim sorsa. Visszatérnek? De nem! Semmit nem szedtem vissza, sőt, még mindig, hónapokkal később is dekára pontosan tartom a súlyomat!

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség