A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Félsz belevágni a diétába? Ne halogasd!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Ágnes az IdealBody® előtt teljesen kétségbe volt esve: hiába fogyókúrázott, még sem ért el eredményt. Ismerd meg az ő történetét!

Hiába diétáztam, a hasam egyre csak nőtt

Az IdealBody® megismerése és használata előtt teljesen kétségbe voltam esve, mivel több ismerős és ismeretlen is megkérdezte tőlem: mikor jön a baba? Pedig nem vártam babát, sőt még nincs is nekem. A hasam, mint egy 8 hónapos terhesé, úgy kikerekedett. Hiába diétáztam, alig ettem, semmi látszata nem volt, sőt talán még egyre jobban gyarapodott a "zsírpárnácska" rajtam. Szó szerint a levegő is hizlalt...

Az interneten bukkantam rá

Az IdealBody®-ról az interneten olvastam. Hogy őszinte legyek nem is vártam tőle ekkora sikert. Július 5-től augusztus elejéig használtam, és láss csodát, -10 kg-ot fogytam! A diéta mellet minden este 15-25 percet tornáztam is: guggolás, felülés, futás.

Hogy volt-e éhségérzetem a diéta alatt? Szinte egyáltalán nem! Napközben nem is gondoltam az ételre, annyira eltelített a turmixital, mintha egész nap normál ételt ettem volna. Csak estefele jött rám egy kis éhségérzet, de ez nem volt vészes.

Nem mersz belevágni a diétába?

Még annyit szeretnék megosztani a kedves fogyni vágyókkal, akik nem mernek belevágni a diétába, mert félnek, hogy valami ámítás és nem fog segíteni, hogy próbálják ki, mert tényleg SEGÍT! - 68kg-ról 58- kg-ra fogytam!

Ahogy teltek a napok, egyedül csak a ételek íze hiányzott, nem pedig maga az étel!
Nekem sok a savam és reggelire egy müzli szeletet megettem, ennyi volt a szilárd étkezésem, ez a gyomorsav miatt kellett és lássak csodát, így is sikeresen zártam a diétát!

KÖSZÖNÖM annak, aki feltalálta és forgalomba hozta ezt a remek csodaszert és vitaminbombát, ami energiát adott nekem úgy, hogy fogytam tőle.

Valóban látható és mérhető! :)

Czirákiné Kocsis Ágnes

IdealBody®

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm