A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Szeretnék újra sportos formába kerülni

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Flóra egy csúnya szakítás, majd egy új kapcsolat alatt teljesen elengedte korábbi sportos formáját. Egy ponton túl viszont nagyon elkezdte hiányolni a régi énjét: azt a lányt, aki csinosan öltözködik, és magabiztosan tekint a világra. 

Elveszítettem a nőies alakomat

Sajnos az utóbbi időben sok minden történt az életemben, és ennek hatására elveszítettem a korábbi nőies alakomat. Fiatal koromban versenyszerűen sportoltam, de a sok lelki trauma miatt ez elmaradt és nagyon sok plusz kilót sikerült magamra szednem. Amikor egyetemre bekerültem, 65-67 kiló körül volt az átlag súlyom. Az utóbbi másfél évben sikerült ezt feltornázni 87-88-ra. 

Volt egy nagy traumám, az esküvőm előtt szakítottak velem, ami nagyban hozzájárult, hogy elhagytam magam. A következő párom pedig szakács volt, aki nagyon szeretett enni, és én is felvettem ezt a szokást. 

Vissza akarom kapni a régi énemet

Egy idő után eljutottam arra a pontra, hogy nagyon elkezdtem hiányolni a régi énemet. Egyáltalán nem tetszett, ami visszanézett rám a tükörből. Úgy éreztem, hogy egyáltalán nem tudok csinosan öltözködni, nem is foglalkoztam annyit az öltözködéssel, mint korábban. Inkább csak az volt a szempont, hogy kényelmes legyen. 

Az IdealBody előtt próbálkoztam szokványosabb diétákkal is, de azok nem működtek. Nehéz volt magamnak belőni azokat a szabályokat, amiket követek, és ami alapján be tud indulni a fogyás. Amikor rátaláltam erre a módszerre, az tetszett legjobban, hogy kereteket szab, megmondja, hogy mit ehetsz, mikor, hogyan. Ez egy olyan szabályrendszer, amit könnyű követni.

IdealBody®

A célom, hogy újra jól érezzem magam a bőrömben

Amikor belevágtam a diétába, nyilván kitűztem kilóban egy célt. Ez a magasságomhoz nagyjából ideális 66 kiló, ezen az úton indultam el. Az első hónap nehéz volt, főleg hogy a munkahelyemen egyedül csináltam, rajtam kívül senki sem foglalkozott ilyen jellegű dologgal, de hajtott előre a kitűzött cél. Utána pedig, amikor elkezdtek jönni az eredmények, az már motivált folyamatosan. 

A kilókon kívül is van pár dolog, ami nagyon motiváló. Nyilván van bennem egy nőies cél, van olyan ruhám, amit nagyon régóta szeretnék újra felvenni. És ha abban már nagyon jól mutatnék, akkor azt mondanám, hogy na, ez sikerült. Ezen kívül szeretnék újra sportos formába is kerülni, mert nem szeretném, hogy formátlan, vékony alakom legyen. Úgyhogy keményen futok is majdnem minden nap. 

Sokkal tudatosabb lettem

Étkezés szempontjából sokkal tudatosabb lettem a diétának köszönhetően. Jobban odafigyelek, hogy mit és mennyit eszem, nagyjából a kalóriákra is, pedig ezt soha nem gondoltam volna magamról. Sokkal több folyadékot iszom, és mivel elkezdtem futni is, ezért ebben is elkezdtem visszatérni a régi megszokásokhoz.

A turmixok közül kedvencem a banános, minden reggel azzal indítok, abba szoktam tenni egy kis kollagént, ez a reggelim. Nagyon sokféle ízt kipróbáltam az elmúlt hónapokban és igazából az összes ízlett. Mindig van otthon többféle, akár 4-5 is, hogy tudjam kombinálni őket.