Sikertörténetek

Gabi élménybeszámolója

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Gabi az IdealBody®® Fogyi Klubban az Intenzív Programmal adta le súlyfeleslegét. Az eredmény számokban: 14 nap, 4,6 kg, 2-5 cm és 1 ruhaméret.

Szeptember 16. Nyitónap

Számomra a legnagyobb meglepetést az Ideal Woman jelentette. Azt hittem, hogy Laura nem létezik, de még mennyire, hogy él és gyönyörű.
A testösszetétel-mérés után azt hittem, hogy azonnal mehetek szemüveget felíratni, mert nem jól látok. Tudtam, hogy van mit égetni magamról, de 40% zsírra nem is gondoltam. A kannibálok simán tolhatnának be a sütőbe, plusz zsiradék hozzáadása nélkül is szép barnára és ropogósra sülnék. Háááát... van min dolgozni.
Nagy örömmel és lelkesedéssel indultam haza az IdealBody® csomaggal: csoki és eper turmixporral, a shake-kel és a Hunyadi keserűvízzel.

Szeptember 17. Élesben

Minden szombati programomat lemondtam, hogy teljesen a salaktalanításra tudjak koncentrálni. Magam elé tettem az üveget és belekortyoltam. Mit is mondjak? Visszagondolva, ez volt a legnehezebb feladat, meggyürkőzni az üveg tartalmával. Kb. 10 perc alatt láttam meg a palack alját. Elolvastam a tájékoztatót és a 2 óra hatóidő adta szabadidővel elkezdtem rámolni a lakásban. Fél óra múlva, mint akit ágyúból lőttek ki, rohantam púderezni. Kissé lekötött a program és azon imádkoztam, hogy legalább a magazinomért ki tudjak jutni. Egy jó órára beragadtam.
A turmix elkészítése után már csak Benkő, Gabriella Benkőnek hivattatom magam. Ezentúl mindent rázva és nem keverve kérek. Tuti ez az eperpor.

IdealBody®Szeptember 18. Az első igazi kísértés

Egy nagyon kedves barátnőmmel csavarogni mentünk. Direkt úgy választottam a randink időpontját, hogy ebéd utánra essen, jóllakottan akartam talizni. Eredeti ötletünk séta és egy jó kávé volt. Betértünk kedvenc helyünkre. Mivel rengeteget ittam elmentem a mellékhelységbe. Visszaérkezvén a szívinfarktus kerülgetett, mert Kati rendelt a ház ínycsiklandó salátáiból egy kis kóstolót. Azt hitte, hogy majd én is beszállok a buliba. Tévedett. Végignéztem, ahogy szépen lassan elfogy a manna. Felért egy állatkínzással, de megerősödve, vállon veregetve magam távoztunk.

Szeptember 19-22.

Minden jól ment. Napról napra éreztem, hogy szabadulok meg a kilóktól. Néha kicsit éhes voltam, de mit számít, a cél lebegett a szemem előtt. Sokat ittam. Nemcsak vizet, light kólát és esténként levest is. Munkámban egyáltalán nem vetett vissza a diétázás, ugyanúgy tudtam dolgozni. Hangulatom végig jó és pozitív volt. Igyekeztem minden olyan programot áttenni "csak" kávéházba, amely zavaró lehetett volna.

Szeptember 23. Újra együtt a nagy csapat

Egy hét után első mérés: 4,2 kg. Madarat lehetett volna velem fogadtatni. Boldogan, elégedetten távoztam. Nagy lelkesedéssel folytattam tovább a diétát, mindent pontosan betartva.

Szeptember 26. Rendeljünk pizzát!

Ezzel a mondattal fogadott egy baráti házaspár, amikor meglátogattam őket. Szerencsémre egyenesen a munkából mentem hozzájuk, így nálam volt az életmentő csomagom. Míg ők a pizzát ették, én a shake-kel telítődtem. Nem voltam kívánós. :)

Szeptember 27. Ellenőrző mérés

Kicsit szomorúvá tett, hogy mérséklődött a fogyás üteme, de Kata és Laura lelki és szakmai támogatásának köszönhetően lelkesedésemet nem vesztve indultam neki a hátralévő 3 napnak.

Szeptember 30. Az első cél

Gyorsan eltelt ez a két hét. Nem hiányzott a szilárd táplálék, simán bírnám még 14 napig. Izgatottan vártam az utolsó mérést. A végelszámolásnál 4,6 kg-t mértünk, helyenként különböző mértékű változással 2-5 centit. 1 mérettel kisebb ruhát vehetek fel, mert ugye a méret a lényeg! :) Büszke vagyok és elégedett. Jó volt kipróbálni magam, de ha valamit elhatározok, azt be tudom tartani. Közhely, de igaz: minden a fejben dől el.

Végül, de nem utolsó sorban köszönet a szakmai, lelki támogatásért és a lehetőségért az Idealbody csapatának.

Üdv:
Gabi

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség