Sikertörténetek

A bomba alak elérése lebegett a szemem előtt és sikerült!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Egyszer más sikeresen diétáztam az IdealBody-val, ám a saját kis butaságom miatt visszaszaladt egy kis felesleg… a két történet szinte ugyanaz, így leírom nektek az utóbbit.  

Szívesen megosztom veletek a történetem, mert az IdealBody nálam már többször bizonyított. Már másodjára csinálom a kúrát, az elsőt 2021. áprilisban kezdtem, amikor az egyik ismerősöm ajánlotta az akkor meg Túrbó Diéta néven futó terméket.  Nem kellett több nekem sem, ahogy hazaértem utána is olvastam. Sok pozitív visszajelzés, sok-sok fotó... úgyhogy nagyon kíváncsivá tett, így aztán gondoltam, mit veszthetek, első próbának megcsinálok egy 30 naposat... Nem csalódtam, így közel 1 év után ismét a turmixokhoz nyúltam, hisz ugyancsak a saját kis butaságom miatt visszaszaladt egy kis felesleg …a két történet szinte ugyanaz így leírom nektek az utóbbit.  

Májusban kezdtem el 70 kilóval. 160 cm vagyok tehát ez a súly érezhető volt a mindennapokban hisz egy gyorsabb séta után is már fájtak a lábaim és a közérzetem sem volt már jó. Na akkor…VÁGJUNK BELE!!! Megrendeltem... meg is érkezett… kezdődik a híres 30!!!

Az első 3 nap amikor csak turmixot ihatsz, kemény,  deeee…. Ha a vasakarat tombol benned, hogy erős vagy megcsinálod!!! akkor igenis megcsinalod. Kemény lesz, igen… de lebeg előtted a cél, a bomba alak. 3. Nap után méreckedtem először, lement szépen 67,5-re… Aztán  pörögtek tovább a napok szépen odafigyeltem mindenre amit a kúra leír, 14. Nap méreckedés 65 kiló… Na ez az meglesz ez..!!!  és a végső 30. Nap amikor is 64,5 kilót mutatott a mérleg.

IdealBody®

Őszinte leszek, az utolsó hetekben néha-néha bűnöztem, dehát ki az, aki kibírja a strandon egy jó kis lángos nélkül… ugye senki?!!! Deeeee nem hagytam abba… Igaz,hogy nem nyomom most egyenlőre egyik kúrát sem, de az utolsó szakaszt csinálom tovább, amikor a vacsorám a turmix. Persze itt is esnek csaló esték, de hát jajj Istenem, egyszer élünk, bűnbe esni pedig néha lehet. És azóta is ment le súly, hisz 63,5 kiló vagyok. A célom még 3-5 kiló mínuszban, úgyhogy HAJRÁÁÁ!!

És mindenkinek hajrá!! Ha keveset ha sokat szeretnél leadni ajánlom az IdealBody-t  én nem csalódtam te sem fogsz!

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség