Sikertörténetek

Lívia is elérte célját a IdealBody®-val

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

"Már kezdtem kényelmetlenül érezni magam a bőrömben, már a nagyobb méretű ruháim sem jöttek rám. Ekkor megláttam az egyik újságban az IdealBody®®-t és gondoltam kipróbálom."

Kedves IdealBody®!

Lívia vagyok Dunaújvárosból. Nagyon sokáig 55 kg volt a súlyom, amit mindig is úgy tudtam tartani, hogy nagyon odafigyeltem mit és mennyit eszem és sokat sétáltam. Pár éve azonban elkezdtem hízni, mert mindezekre nem tudtam kellő figyelmet fordítani. Végül azon kaptam magam, hogy elértem a 69 kg-ot.

Kezdtem kényelmetlenül érezni magam a bőrömben, már a nagyobb méretű ruháim sem jöttek rám, a kisebbekről nem is beszélve. Nehezebben mozogtam, az álló munka egyre megterhelőbb volt.

IdealBody®Régebben nem hittem a fogyókúrás szerekben, de idén januárban megláttam az egyik Drogéria akciós újságjában az IdealBody®-t, és azt gondoltam kipróbálom, mi bajom lehet?! A célom az volt, hogy újból 55 kiló legyek!

2015. január 31-én kezdtem el a diétát, és július 26-án fejeztem be.
Ez idő alatt csináltam 30 napos és  intenzív programot is: nagyon lassan fogytam, de a kitartásom töretlen volt, mert én ilyen vagyok, ha valamit a fejembe veszek végigcsinálom!

Végül fél év alatt 14,5 kilót fogytam, 54,5 kg-mal fejeztem be a diétát. Megcsináltam! Azóta mindössze 0,5 kg jött vissza. Az 55 kg-ot tudom tartani, sokkal jobb a közérzetem, könnyebben mozgok, és nem visel meg annyira az állómunka. A jövőben is próbálok többet mozogni, ahogy az időm engedi, és odafigyelek a táplálkozásra.
Mivel ügyes voltam megajándékoztam magam egy új frizurával.

Ez röviden az én történetem!

Üdvözlettel: Lívia

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség