A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Sikeresebb és rendszeresebb lettem!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Márió egy jól sikerült vizsgaidőszak után döntötte el: most ő következik! Nem halogatta tovább, hogy végre tegyen önmagáért,  leszámolt a gyorsételekkel, az éjszakai evésekkel és több, mint 20 kiló fogyás után azt mondja: nem is hagyja abba az új életmódot.

A vizsgák után én következem

Pontosan emlékszem arra a pillanatra, amikor elhatároztam, hogy változatok az életemen. Egyetemre járok és a vizsgaidőszak alatt nagyon sok feladat halmozódott fel. Éreztem, hogy egy darabig lehet erre fogni, hogy ezért nem változtatok, de már olyan nagy volt a túlsúly, hogy nem halogathattam tovább. 

Véget ért a vizsgaidőszak, sikerült minden,  a munkahelyemen is rendeződtek a dolgok, úgyhogy én következtem. Eljött az én időm, hogy változtassak, keressek valamilyen segítséget, hogy ideálisabb legyen a közérzetem és a testsúlyom.

Több év helytelen szokásain kellett változtatnom

A jelentős túlsúlyt természetesen nem egyik napról a másikra szedtem fel. Több év helytelen étkezése, helytelen életmódja az, aminek ez lett a következménye.  Szinte minden hibát elkövettem az étkezésben, az étkezések rendszerében, hogy hány órakor és mit ettem. Imádtam a nagyon szénhidrát gazdag, zsírokban gazdag ételeket, rengeteget ettem gyorsétteremben. Akár este 10 órakor is képes voltam lemenni a boltba és bármilyen gyors kaját összedobni magamnak, ami azért nem volt egy normális dolog. De abban a pillanatban azt gondoltam, hogy ez megoldás a problémáimra.

Már többször megpróbáltam

Az IdealBody turmixokat azért választottam, mert már korábban is értem el vele szép eredményeket, csak akkor nem voltam ennyire kitartó, mint most. A vizsgák után 135 kilóval kezdtem el a diétát, ami azért 22 évesen nagyon sok volt. Kevés energiám volt, a gerincemnek is volt problémája a túlsúly miatt, a hajolás, a guggolás fájdalmat okozott, a vérnyomásom is nagyon magas volt.

Először megcsináltam a 30 napos programot, és annyira tetszett, annyival több energiám lett, hogy teljesen az életem részévé vált a turmixozás. A kedvenc ízem a turmixból a banános: nem vagyok édesszájú, úgyhogy a gyümölcsös ízeket jobban kedvelem. Az epres és a meggyes volt még, ami nagyon ízlett, és amiket felváltva ittam.

A reggeli étkezésemet teljesen pótolja a turmix, ebédelni is sokkal okosabban szoktam már, és megcsináltam egy 7 napos kihívást is. Eddig több mint 20 kilót adtam le, ma reggel mértem és 111,5 kiló vagyok. Ráadásul, ahogy mentek le a kilók, javult az egészségi állapotom is.

A mérleg csalóka, a centi sem az igazi

A diétázással a legfőbb célom, hogy elégedett legyek magammal. Hogy jól érezzem magam a bőrömben és elégedettséggel töltsön el, ha belenézek a tükörbe.  A kilókat tekintve nincs konkrét célom, persze nagyon jó lenne 2 számjegyűnek lenni. De 90 kiló alá biztosan nem szeretnék menni, ehhez a magassághoz és életvitelhez szerintem 95 kiló az ideális. 

De úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy a kiló, a mérleg is csalóka, a centi sem az igaz, hanem az a lényeg, amit a tükörben látunk, annak kell megfeleljünk.

A fogyás jót tett az önbizalmamnak

Korábban sok negatív kritika ért a súlyomból, a kinézetemből adódóan. Most, amikor ennek az ellenkezője jön szembe, az nagyon jó. Van, aki nem látott már fél éve és meglepődik, hogy mennyit fogytam. Ezek a bókok, amik heti szinten érkeznek, nagyon jót tesznek a hiúságomnak. 

A diétának köszönhetően sokkal jobb lett az önbizalmam, a közérzetem, sokkal magabiztosabbnak érzem magamat. Sikeresebb és rendszeresebb lettem, mert a diéta, életmódváltás rendszerességet követel, ami a mindennapjaimra is kihatott.

Az ismerősök nagyon büszkék rám, hogy végig tudtam csinálni. Az elején volt, aki kételkedett, hogy bírni fogom, mert tudták, milyen életvitelt folytattam. De mindenki nagyon büszke rám, hogy végigcsináltam és csinálom a mai napig.

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm