Sikertörténetek

Sikeresebb és rendszeresebb lettem!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Márió egy jól sikerült vizsgaidőszak után döntötte el: most ő következik! Nem halogatta tovább, hogy végre tegyen önmagáért,  leszámolt a gyorsételekkel, az éjszakai evésekkel és több, mint 20 kiló fogyás után azt mondja: nem is hagyja abba az új életmódot.

A vizsgák után én következem

Pontosan emlékszem arra a pillanatra, amikor elhatároztam, hogy változatok az életemen. Egyetemre járok és a vizsgaidőszak alatt nagyon sok feladat halmozódott fel. Éreztem, hogy egy darabig lehet erre fogni, hogy ezért nem változtatok, de már olyan nagy volt a túlsúly, hogy nem halogathattam tovább. 

Véget ért a vizsgaidőszak, sikerült minden,  a munkahelyemen is rendeződtek a dolgok, úgyhogy én következtem. Eljött az én időm, hogy változtassak, keressek valamilyen segítséget, hogy ideálisabb legyen a közérzetem és a testsúlyom.

Több év helytelen szokásain kellett változtatnom

A jelentős túlsúlyt természetesen nem egyik napról a másikra szedtem fel. Több év helytelen étkezése, helytelen életmódja az, aminek ez lett a következménye.  Szinte minden hibát elkövettem az étkezésben, az étkezések rendszerében, hogy hány órakor és mit ettem. Imádtam a nagyon szénhidrát gazdag, zsírokban gazdag ételeket, rengeteget ettem gyorsétteremben. Akár este 10 órakor is képes voltam lemenni a boltba és bármilyen gyors kaját összedobni magamnak, ami azért nem volt egy normális dolog. De abban a pillanatban azt gondoltam, hogy ez megoldás a problémáimra.

Már többször megpróbáltam

Az IdealBody turmixokat azért választottam, mert már korábban is értem el vele szép eredményeket, csak akkor nem voltam ennyire kitartó, mint most. A vizsgák után 135 kilóval kezdtem el a diétát, ami azért 22 évesen nagyon sok volt. Kevés energiám volt, a gerincemnek is volt problémája a túlsúly miatt, a hajolás, a guggolás fájdalmat okozott, a vérnyomásom is nagyon magas volt.

Először megcsináltam a 30 napos programot, és annyira tetszett, annyival több energiám lett, hogy teljesen az életem részévé vált a turmixozás. A kedvenc ízem a turmixból a banános: nem vagyok édesszájú, úgyhogy a gyümölcsös ízeket jobban kedvelem. Az epres és a meggyes volt még, ami nagyon ízlett, és amiket felváltva ittam.

Márió kedvencei:

BANÁN ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is az egzotikusan lágy BANÁN ízű IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

MEGGY ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a keserédes, üdítően gyümölcsös MEGGYES IdealBody® turmixszal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés
-10%

EPER ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a zamatos és habos EPER ízű IdealBody® turmixunkkal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft helyett8 271 Ft 16 Ft/g