Sikertörténetek

Micsoda Nő!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Amikor a párommal megismerkedtem, 75 kg körül volt a „versenysúlyom”, azután jócskán elkényelmesedtem, és felszedtem még több mint tíz kilót.

Nem zavart, hogy duci vagyok, bár a párom néha tréfásan megemlítette, hogy majd akkor vesz feleségül, ha lefogyok. Végül az első közös görögországi hegyi túra után döntöttem úgy, hogy megszabadulok a súlyfölöslegtől. 

Új életet kezdtem

A következő hónapokban egyre tudatosabban próbáltam elérni a kitűzött célt. Rendszeresen eljártam sétálni a szomszédos erdőbe, sőt egy nagy lendülettel elhatároztam, hogy az egész életemen változtatok, ezért kiléptem a munkahelyemről is, és egész másba fogtam. Ekkor jött el az IdealBody® ideje is! Segítségével könnyen megszabadultam a felesleges kilóimtól, után pedig jöhetett teljes életmódváltás: a súlyom megtartása érdekében az IdealBody® napok mellett odafigyelek a helyes táplálkozásra, és rendszeresen sportolok.

…mint a karikacsapás

A klasszikus IdealBody®-t választottam –tehát két hétig minden étkezést a fehérjeturmixszal helyettesítettem. Bevallom, nekem nem való a könnyített kúra, mert hajlamos vagyok a bűnözésre, és úgy könnyen elcsábultam volna. A Hunyadi János keserűvíz nem tartozik a kedvenc italaim közé, de a cél érdekében ez nem tűnt olyan nagy áldozatnak. Az első két nap kicsit kemény volt: bár nem voltam éhes, idő kellett, amíg megszoktam, hogy folyékony táplálékkal táplálkozom. De rájöttem, a fogyókúra olyan, mint a sport: a cél elérése csupán elhatározás kérdése. Ráadásul a turmix igazán finom és laktató, így a „kezdeti nehézségek” után könnyen végigcsináltam a két hetes kúrát. A diéta ideje alatt tudatosan figyeltem arra is, hogy  napi 2-3 liter folyadékot igyak, így a méreganyagokat is alaposan kipucoltam a szervezetemből. Végül meglepően gyorsan teltek a napok, és egyetlen kúra segítségével szépen lefogytam 68 kg-ra.

Hálás vagyok az IdealBody®nak!

Bár a görög hegyi túra után ugyan megvolt bennem az elhatározás, hogy változtassak az életmódomon, eredményt azonban csak hosszú és fáradtságos munka árán értem volna el. Ebben segített az IdealBody®. Segítségével gyorsan és hatékonyan értem el a vágyott súlyom, ami nagyban megkönnyítette az életmódváltásom. Ma már könnyedén megy a sport, a helyes táplálkozás elveit követve, és egy-egy IdealBody® nap beiktatásával pedig gyerekjáték megtartani a súlyom. Végre olyan életet élhetek, amire mindig is vágytam!

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség