Sikertörténetek

Most az vagyok, aki lenni szeretnék!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Judit elképesztő története: 60 kilót fogyott az  IdealBody®®-val - ez más embernek a teljes testsúlya! Egészségesebb és boldogabb életet él!

De hát én igazából karcsú vagyok…

Törőcsikné Kassa Judit vagyok – azt hiszem, ezt most már valóban kijelenthetem. Mert sokáig egyáltalán nem éreztem magam Törőcsikné Kassa Juditnak. Csak egy beteg, idegen, nehéz testet cipelő valakinek, aki valahol ott küzd az életéért a zsírpárnák mögött. Valódi önmagam képtelen volt megnyilvánulni egy olyan külsőben, amely egész egyszerűen: nem az enyém. Én, Kassa Judit ugyanis életvidám, energikus, folyton fitt, önbizalommal teli, elégedett, karcsú és izmos vagyok. Csak épp elfedett egy csaknem 165 kilós zsírréteg.

A legjobban meghízni fogyási kísérletekkel lehet

IdealBody®Most azt gondoljátok, hogyan lehet hagyni idáig fajulni a dolgokat. Megmondom, hogyan: önmagunkra igényesnek, akaraterősnek, tenni akarónak, nem-belenyugvónak és a fogyásra végsőkig elszántnak kell lenni. Általában épp az ellenkezőjét szokták gondolni a túlsúlyos emberekről: igénytelenek, akaratgyengék, lusták, megalkuvóak és nemtörődömök. Pedig a legjobban meghízni fogyási kísérletekkel lehet. Ez történt velem is. 16 éves a lányom – 16 évig jöttek fel fokozatosan és alattomosan a pluszkilók. Minden egyes kilónál elkeseredve kászálódtam le a mérlegről, és már aznap drasztikus diétát mértem ki magamra büntetésül. Szinte mindenféle diétát kipróbáltam – az egyetlen valóban látványos eredményt a 90 napos diétával értem el (tehát 3 hónapig szigorú megszorítások között étkeztem - lám, ilyen akaratgyengék a kövérek), 35 kilót sikerült fogynom. Madarat lehetett volna fogatni velem – de hamar kiderült, hogy maximum csak Gombóc Artúr nyomába eredhetek: 56 kg jött vissza a diéta abbahagyása után.


Aludnál ülve életed végéig?
 

Akiken csak pár kg felesleg van, azt gondolják, hogy a túlsúly legrosszabb része a szépség elvesztése. Ha azt mondom, ez csaknem a legutolsó, azok biztosan legyintenek rá, akiknek csak 5-10 kg leadni valója van. Pedig az egészségügyi tényezők ekkora túlsúlynál valóban lényegesebbek. Hogy mást ne mondjak: képzeljétek el, hogy csak ülve tudtok aludni. Mert én csak úgy tudtam. Hogy ez milyen szörnyű, és hogy milyen szörnyű a tudat, hogy mindez a súlyod miatt van – elmondhatatlan. A többiről már nem is beszélve. Sétálni nekem olyan volt, mint egy egészséges embernek maratont futni – a házból alig mozdultam ki, egyszerűen nem bírtam. A boltba heti egy, maximum két alkalommal tudtam csak elmenni. Folyton alig kaptam levegőt. A levegővétel mellett a ruhavásárlás is nagy gondot jelentett. Azt senki nem tudja elképzelni, hogy milyen érzés, amikor már nincs olyan méret az áruházban, ami még rád jönne. Mint egy számkivetett, mint egy nem-ember. Mintha nem is tartoznék a többi emberhez – ők sétálnak, boltba mennek és beleférnek a maximálisan kiszabott emberitest-méretbe. Én meg…. És akkor ismertem meg Dr. Szabó Zsókát, és vele az IdealBody®®-t.  És végre fordulatot vett az életem.

IdealBody®Amikor a doktornő elkérte a laboreredményeimet, akkor derült ki, hogy nagyobb a baj, mint gondoltam. A cukorszintem 10.2 volt, csaknem kétszerese a normálisnak, a májeredmények háromszorosan rosszabbak voltak a kelleténél, és a vérnyomásom is 160 fölött volt. Azonnal EKG-t csináltak, aminek az eredménye olyan ijesztő volt, hogy a doktornő azt mondta: "Ezt az életmódot folytatva: fél év múlva koporsó." Talán drasztikusan fogalmazott, talán csak realistán, a lényeg, hogy: felnyílt végre a szemem. Nem, már nemcsak önmagam megléte és a szépségem a tét: itt már élet-halálról van szó. Fogynom kellett, méghozzá azonnal, hisz minden ilyen súllyal töltött óra halálos kockázatot jelent a szervezetemre nézve. A doktornő is egyetértett, hogy a leggyorsabb ütemű és mégis kíméletes fogyás kell mielőbb, ezért az IdealBody®®-t javasolta. És a mai napig hálás vagyok „mindkettejüknek”.


Az IdealBody®-val® annyit fogytam, mint amennyi másnak a teljes testsúlya
 

Először a 2 hetes intenzív programmal kezdtem. A szilárd étel egyáltalán nem hiányzott, a tejtől viszont tartottam, mert nagyon nem szeretem az ízét. Végül a tej felét vízzel helyettesítettem, és várakozásaim ellenére igazán finom főétkezés-helyettesítőt kaptam diétámhoz. Azt hittem, le fogok gyengülni, ahogy mindig a fogyókúrák során, de már 4-5 nap után éreztem, hogy jobban megy a fizikai munka. El se akartam hinni, hogy nem vagyok éhes azok után, hogy a folytonos falásrohamokon „kiművelődve” tekintélyes mennyiségű étel elfogyasztásához voltam szokva, és hogy egyáltalán nem eszem szilárdat. De nem, nem voltam éhes, fáradt sem, sőt, energikusnak és tettre késznek éreztem magam. Rengeteg vizet és zöldséglevet ittam, és kedvem támadt a mozgáshoz is, ami egyelőre csak a sétát jelentette – de annak, aki szinte ágyhoz kötött a testsúlya miatt, ez valódi forradalom. Az intenzív kúrát ötször csináltam meg szünetekkel, a szünetekben pedig a könnyített program étrendjét követtem. Az első három hónapban 30 kg-ot fogytam. Aki akár már csak  5 kg-tól is megszabadult, el tudja képzelni, ez micsoda változás. A további „IdealBody®-zások” során 60,2 kg-ot adtam le. 164,7 kg-ról indultam és jelenleg 104,5 kg-ot nyomok. Büszke vagyok magamra, hiszen egy egész nő súlyával lettem kevesebb – és hálás vagyok a doktornőnek és az IdealBody®-nak®, hogy mindez lehetővé vált -  hiszen ne felejtsük el, én mindvégig próbálkoztam a fogyással. Az IdealBody® volt az egyetlen, aminél az „erőfeszítés” (és még csak nehéz se volt) meghozta gyümölcsét. Egészségügyi téren is: a cukor-és vérnyomáscsökkentő gyógyszereket nem kell már szednem, a laboreredmények tökéletesek, és már nemcsak sétálni, de már futni is tudok. Az önbizalmam kezd feléledni hamvaiból, és már nem gyomorgörccsel nyitok be egy butikba – tudom, hogy van rám való méret. És nem, nem álltam meg itt, továbbra is folytatom a könnyített programot. Idén karácsonyig még 20 kilótól meg akarok szabadulni, s most már tudom, hogy az IdealBody®-val® ezt meg is valósíthatom. Mert ki akarok állni a világ elé és elmondani: „Az vagyok, aki lenni szeretnék: Törőcsikné Kassa Judit, egy energikus és magabiztos nő!”

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség