A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Nekem épp ilyen diétára volt szükségem

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Vikinek egy diéta során fontosak szabályok, a jól felépített rendszer és a lelki támogatás. A Nagy Fogyás program éppen ezt biztosította számára.

Viki elérte az álomalakot! Nézd mega történetéről készült kisvideót!

 

Ismerd meg Viki történet!
 
Nekem olyan diéta kell, ami biztosan működik

Mindig is sportos, normál testalkat voltam – és gondolom, sok nőt nem lep meg a folytatás: a terhességig. Szülés után nem sikerült visszanyernem régi alakomat, bár több diétát is kipróbáltam. Mínusz kilókat nem nyertem velük, de annyit igen, hogy megismertem a saját korlátaimat, és rájöttem, nekem valami nagyon komplex és következetes diéta kell.

Egyedül nem ment volna

Így találtam rá az IdealBody® Nagy Fogyás programjára, amelyre egy barátnőmmel együtt jelentkeztem. Nekem az is nagyon sokat jelentett, hogy valakivel együtt fogyókúrázhattam, de talán még többet, hogy mindezt egy szakértő gárda segítő felügyeletével tehettem. A folyamatos beszámolók, konzultáció visszafogott attól, hogy letérjek a fogyáshoz vezető útról, vagy ha ez olykor -például a karácsonyi időszakban- elkerülhetetlen volt, akkor utána azonnal visszatérjek a jól bevált diétához.

Nemcsak vékonyabb – teljesen más lettem!

Mert az IdealBody® tényleg jól bevált: éhséget egyáltalán nem éreztem, maximum az volt nehéz, ha valaki evett előttem – de idővel ezt is megtanultam kezelni, megismertem és használni kezdtem azokat a reformételeket, cukormentes nassokat, amelyekkel olykor hódolhattam az édesszájúságomnak is. Azonkívül valóban érezhető volt, hogy ez a termék a szervezet számára szükséges tápanyagokat mind biztosítja: régebben nagy kihívást jelentett a diéta alatti enerváltság, fáradtság. Az IdealBody®-val épp ellenkezőleg: kirobbanóan friss és energikus voltam, ami egy családanyának létszükséglet. Nem is gondoltam volna, hogy a program során a súlyfelesleg elveszítése csak az egyik pozitívum, de így van. Nagyon örülök persze az új alakomnak, de nem kevésbé annak, hogy megtanultam tudatosnak lenni az ételválasztás, készítés területén, és így valóban tartani tudom az elért eredményeket. Életem egyik leghasznosabb négy hónapja volt!

Viki összesen 11 kg-tól szabadult meg,
 
éééés a súlyát egy év múlva is tartja! Nézd meg a képeken!
IdealBody®
 

Eredményei számokban:
Derékbőség: 87 cm → 76 cm
Csípő: 110 cm → 96 cm
Comb: 60 cm → 55 cm

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm