A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Sokkal jobban érzem magam a bőrömben

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Ritára a dohányzás abbahagyása után szaladtak fel a kilók, mígnem a mérleg már három jegyű számot mutatott. Ekkor döntötte el, hogy változtatni fog.

Az elmúlt 2,5 hónap eredményét szeretném most megmutatni nektek.

IdealBody®

Régen évekig dohányoztam. A kislányom Dorina nagyon féltett es kérte szokjak le a cigiről. Első nagy akadályt sikeresen leküzdöttem, letettem a cigit. Majd hirtelen elkezdtek a kilók felszaladni rám, mígnem már 3 jegyű számot mutatott a mérleg.

Akkor már egy ideje fontolgattam, hogy ez igy nem mehet tovább és ebben a barátaim is megerősítettek. Elhataroztam lefogyok. Szinte egyik naptól a másikra kezdtem bele és nem bántam meg. Ma már 15 kg al kevesebbet mutat a mérleg de itt még nem szeretnék megállni, célom legalabb 20 kg mínusz.

Miota lefogytam magabiztosabb vagyok, sokkal jobban érzem magam a bőrömben és mindenkinek csak ajánlani tudom. Nekem bevált. Imádom. 

N. Rita

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm