Sikertörténetek

Sokkal jobban érzem magam a bőrömben

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Ritára a dohányzás abbahagyása után szaladtak fel a kilók, mígnem a mérleg már három jegyű számot mutatott. Ekkor döntötte el, hogy változtatni fog.

Az elmúlt 2,5 hónap eredményét szeretném most megmutatni nektek.

IdealBody®

Régen évekig dohányoztam. A kislányom Dorina nagyon féltett es kérte szokjak le a cigiről. Első nagy akadályt sikeresen leküzdöttem, letettem a cigit. Majd hirtelen elkezdtek a kilók felszaladni rám, mígnem már 3 jegyű számot mutatott a mérleg.

Akkor már egy ideje fontolgattam, hogy ez igy nem mehet tovább és ebben a barátaim is megerősítettek. Elhataroztam lefogyok. Szinte egyik naptól a másikra kezdtem bele és nem bántam meg. Ma már 15 kg al kevesebbet mutat a mérleg de itt még nem szeretnék megállni, célom legalabb 20 kg mínusz.

Miota lefogytam magabiztosabb vagyok, sokkal jobban érzem magam a bőrömben és mindenkinek csak ajánlani tudom. Nekem bevált. Imádom. 

N. Rita

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség