Sikertörténetek

Tündének csak a IdealBody® segített

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Tünde többféle diétát kipróbált, ám hosszú távon egyik sem bizonyult megfelelőnek. Végül rátalált az IdealBody®-ra, amivel teljesen meg van elégedve.

Kedves IdealBody® Központ csapata!
 
Ha jól emlékszem kb 5 évvel ezelőtt próbáltam ki először az IdealBody®-t, egy barátnőmmel! Neten keresgélve találtuk és már akkor is ott rendeltük meg a két hetes diétához szükséges csomagot!
 
2005-ig többféle diétát kipróbáltam már-kétszersült, kefír, narancs, herbalife, gyümölcs, lékúra, este nem ettem stb, és persze sokat sportoltam! Egyik sem bizonyúlt hosszú távon megfelelőnek, csak a sport, de mikor abba kellett hagynom szépen lassan jöttek rám a kilók!

Abban az időben 3-5 kg súlyfelesleggel küzdöttem, amit az IdealBody®-nak® köszönhetöen, sikerült eltüntetni magamról!

Hypothyreosisom van, ezért is készültem méginkább a babavárásra és figyeltem oda, hogy milyen diétával próbálkozom.

Várandósságom előtt, persze alkalmas időben újra elkezdtem egy kéthetes kúrát, "biztos, ami biztos" címszóval, hogy ne plusz kilókkal lépjek a kismamák körébe. Szintén sikerült az áhított súlyt elérnem!
Várandósságom alatt figyeltem mindenre, a végén mégis 25kg-val nyomott többet a mérleg! Szülés után 8 kilóval lett a súlyom kevesebb.

Kisfiam 15 hónapos volt, mikor éreztem, hogy a szervezetem kezd visszaállni a várandósság előtti korszakra, addig a súlyom meg sem mozdult, ami köszönhető a TSH szintem felborulásának is! Akkor kezdtem a diátát újra! Most 18 hónapos,immár harmadszor iszom az IdealBody® fehérjeturmixot, és végreMindhárom hónapban kb 5kg-mal voltam könnyebb, a 14napos IdealBody® kúra végén.
Nekem csak az IdealBody® segített! Nagyon örülök, hogy 5 évvel ezelőtt rátaláltam és kipróbáltam ezt a módszert!

Nagyon sok ismerősnek, túlsúllyal küzdőnek ajánlottam már! Akik kipróbálták, csak jót tudtak mondani, még akkor is, ha a könnyített vátozatot alkalmazták.

Nyár óta is fogyasztottam IdealBody® terméket, mondhatom, hogy már folyamatos fogyasztó vagyok! Ha nem konkrétan a két hetes kúra során alkalmazom a diétát, -most már előfordul, hogy napközben, ha éppen rohanok, kevés az időm- csak készítek egy shaket és már megyek is tovább! A véleményem, tapasztalatom csakis POZITÍV, mindenkinek ajánlani tudom az IdealBody®-t!

További sok sikert a csapat munkájához!

Üdvözlettel: H. Tünde

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség