A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Végre jól érzem magam a bőrömben

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Nikolett kétgyermekes édesanyaként, 30 kiló felesleggel vágott bele a diétába. Hogy hogy sikerült? Azt ő maga meséli el:

2 gyerkőc szülése utàn 30kg felesleggel küzdöttem évekig. Észrevettem hogy kevesebb erőm lett, hogy csak vonszolom magam és a hangulatom is mindig rossz. Arra az elhatàrozàsra jutottam hogy fogynom kell.

Ekkor bukkantam rà az IdealBody® porra, miközben a Rossmannban vàsároltam. Hazajöttem és utánna néztem az interneten.Tömérdek pozitív tapasztalatot olvastam róla. Meg is vettem, bízva abban hogy nekem is segíteni fog.

A kúra alatt nem éheztem, a kedvem sokkalta jobb lett, energiával teltem. És igen! Sikerült! 3.5 hónap alatt, 2 intenzív kúrával 103 kg-ról 88.9 kg-ra fogytam. 14.1kg ment le eddig. A közérzetem remek, a gyerekekkel többet tudok játszani. Végre jól érzem magam a bőrömben. A pihenőidő leteltével folytatom a 30 napos programmal. És természetesen odafigyelek mit mikor eszek.

Köszönöm IdealBody® hogy hozzásegítettél egy boldogabb, könnyebb élethez. :)

Nikolett a fogyás előtt... és fogyás után:

IdealBody®

IdealBody®

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm