Sikertörténetek

Vincze Tamás 18 kilótól szabadult

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Tamás 2 kúrát csinált végig az IdealBody®®-val. Az eredmények önmagukért beszélnek. "Nekem bejött, és minden előítéletem ellenére a dolog működik."

Kedves IdealBody®!

Nem vagyok reklámember és nem pályázom semmilyen írói babérra a történetemmel, de a siker az siker, és ebben jelentős szerepe van az IdealBody®-nak®.

2010. májusában április elején (éppen húsvét után) doktornál jártam, amikor a nem kicsi testsúlyom mellett (129,5kg) magas volt a vérnyomásom, a koleszterin és cukorszintem az egészséges – kóros  határon állt. Felhívták figyelmemet a fogyás szükségességére, amely minden kór megelőzését szolgálhatja.

Nosza elkezdtem visszafogni az étrendem káros elemeit, amellyel 2 hónap alatt mintegy 1,5 kg-tól sikerült megszabadulnom, de ezzel nem voltam elégedett.

Miután régebbről ismertük egymást megkerestelek június elején segítségedet kérve. Akkor elmondtam Neked, hogy nevemből adódóan (Tamás) nem hiszek a varázsszerekben, de mindenáron csökkenteni szeretném a testsúlyomat.

Nos tanácsaidra hallgatva, férfiúi hiúságom okán vásároltam az IdealBody®® temékeiből, s nekivágtunk. Azért mondom többesszámban, mert a párom intenzív segítsége is kellett a tranzakcióhoz.

Szó, ami szó – 2 hét alatt 10 kilótól sikerült megszabadulnom. Az első 10 napban „rohamosan” veszítettem a súlyokat, de kétségtelen, hogy az utolsó 2-3 nap nyögvenyelős volt. Ekkor megtanultam, hogy milyen isteni tud lenni a zöldségleves leve és a kaukázusi kefír.

Viszont ennél sokkal büszkébb voltam arra, hogy az első menet befejezését követően 4 hónap alatt mindössze 90 deka jött vissza. Igaz volt az, hogy sokkal kevesebbet kívántam enni, megváltoztattuk az étrendünket és megtartottunk olyan elemeket, amelyek a napi étkezésben beváltak (kefír, zöldségek – bármilyen formában!)

Újabb menet!

Mivel még nem voltam elégedett a súlyveszteségemmel, újabb menetet iktattunk be (párommal) és nov. 07-ig bezárólag további majd 8 kg-tól szabadultam meg. Kétségtelen, hogy ez már nehezebb volt, mint az első menet, a diétaporok ízét már nagyon nem kívántam, de a siker mindenképpen kárpótolt. A testsúlyom most 111-el kezdődik és ez csak 1kg-al több, mint az általam hőn áhított, de megvalósíthatatlannak tűnt cél. Nem mellesleg: a vérnyomásom csökkent, a cukorszinetm csökkent, a koleszterinem beállt a helyes szintre.  Visszavehetem a régi – kihízott nadrágjaimat, újabb lyukat-lyukakat kellett furatnom a derékszíjamba és ismét fel tudom vennei kedvenc ingeimet.

Nem hittem az IdealBody®® megváltó erejében és a csodákban, de az eredmények önmagukért beszélnek, s ezért büszke vagyok magamra is. Mostantól hiszek az IdealBody®®-ban és persze hiszek magamban, hogy ketten együtt meg tudjuk csinálni.

A célom az, hogy a következő egy évben (főleg az ünnepek közeledtével!) ne ugorjon vissza 1 kg-nál több, s jövő év közepén még egy menettel elérjem a célomat.

Baráti körömben többször szóba került a fogyásom és ezzel együtt az IdealBody®® is. Van aki azt állította, hogy nem tudja a keveréket lenyelni, vagy számára nem volt hatásos. Nekem bejött, és minden előítéletem ellenére a dolog működik.

Az IdealBody®® engem megnyert az ügynek, s ezért hálás vagyok.

Baráti üdvözlettel:

Vincze Tamás

(Szerk.: A kép csak illusztráció, sajnos eredeti fotó nem áll rendelkezésünkre.)

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség