Sikertörténetek

23 kg-val könnyebb az életem és ezt mások is észreveszik

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Nagyon jó érzés, hogy észreveszik rajtam és megdicsérnek az emberek. Ilyenkor büszkén mondom és tanácsolom is minden fogyni vágyónak, hogy érdemes belevágni!

Mielőtt elmesélem a történetem, legelőször is szeretném megköszönni nektek mégegyszer a terméket, aminek köszönhetően mára  23 kg-val könnyebb az életem!

Az én történetem az tavaly decemberben kezdődött, amikor már 85 kg-t mutatott a mérleg illetve már nagyon nem éreztem jól magam a bőrömben. Előtte is próbáltam már mindenféle diétát, hogy legalább egy pár kg lemenjen vagy csak tartsam a súlyom, de nem sikerült. Aztán egy rokonom ajánlására, aki 8 kg-t akart fogyni és az IdealBody segítségével hamar el is érte, belevágtam én is.

Őszinte leszek, voltak csaló napok is ebben a pár hónapban, de így is összejött, jelenleg 62 kg vagyok☺️ Azonban a célomig még van pár kg, egészen pontosan 5 kg-t szeretnék még fogyni  de hiszem és tudom, hogy ennek a terméknek a segítségével hamarosan elérem azt is!

Nagyon jó érzés, hogy az emberek észreveszik rajtam és szinte minden nap megdicsérnek, és ilyenkor büszkén mondom és tanácsolom is minden fogyni vágyónak, hogy az IdealBody-nak köszönhetem mindezt és érdemes belevágni!

Köszönöm mégegyszer nektek!

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség