Sikertörténetek

Zénó IdealBody® története

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

34 évesen a pocakommal nem voltam megbarátkozva, ezért vágtam bele az IdealBody®-ba.

Az én történetem nem sikertörténet

Előre le kell szögeznem, nem vagyok nagyon túlsúlyos.
183 cm magassághoz 81 kiló teljesen átlagos. Viszont 34 évesen a pocakommal nem voltam megbarátkozva. Mivel mostanában nem sportolok, mint régen, így a napi háromszori kúrát választottam. 80,6 kilóval kezdtem el a, a 10. napon 74,5 kiló voltam...... ez a középiskolás súlyom, amit már nagyon kevésnek éreztem, így átálltam a reggeli-vacsora időben IdealBody®®, délben pedig ebéd változatra. Így csináltam végig a két hetet. Még lement a fél kiló, így 74,1 kilóval végeztem a diétát. Az emésztésemet teljesen rendbe tette, sokkal jobban éreztem magam!

Tapasztalatom a következő

Ha valaki komolyan veszi, és nem nassolgat közben, akkor nincs semmi akadálya a fogyásnak! Nincs esélye a túlsúlynak az IdealBody®-val szemben! Aki csak keveset akar fogyni, annak is érdemes többször megismételnie a kúrát, már csak az emésztési rendszerre gyakorolt hatása miatt is.

Köszönöm: V. Zénó

2010.08.21.

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség