A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Zénó IdealBody® története

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

34 évesen a pocakommal nem voltam megbarátkozva, ezért vágtam bele az IdealBody®-ba.

Az én történetem nem sikertörténet

Előre le kell szögeznem, nem vagyok nagyon túlsúlyos.
183 cm magassághoz 81 kiló teljesen átlagos. Viszont 34 évesen a pocakommal nem voltam megbarátkozva. Mivel mostanában nem sportolok, mint régen, így a napi háromszori kúrát választottam. 80,6 kilóval kezdtem el a, a 10. napon 74,5 kiló voltam...... ez a középiskolás súlyom, amit már nagyon kevésnek éreztem, így átálltam a reggeli-vacsora időben IdealBody®®, délben pedig ebéd változatra. Így csináltam végig a két hetet. Még lement a fél kiló, így 74,1 kilóval végeztem a diétát. Az emésztésemet teljesen rendbe tette, sokkal jobban éreztem magam!

Tapasztalatom a következő

Ha valaki komolyan veszi, és nem nassolgat közben, akkor nincs semmi akadálya a fogyásnak! Nincs esélye a túlsúlynak az IdealBody®-val szemben! Aki csak keveset akar fogyni, annak is érdemes többször megismételnie a kúrát, már csak az emésztési rendszerre gyakorolt hatása miatt is.

Köszönöm: V. Zénó

2010.08.21.

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm