Tudomány

40 kg+ SHAPE ME UP diéta

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Sokkal nagyobb a súlyod, mint régebben volt? Úgy érzed, teher a nagy súly, fáradékony vagy, sőt, már egészségügyi problémáid is adódtak? Esetleg már régebb óta erősen túlsúlyos vagy, de eddig semmi nem segített?

IdealBody®Nem vagy egyedül, sokan küzdenek hasonló problémával!
A kényelemnél és annál, hogy csinosan nézzél ki – amik persze szintén fontosak ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, sokkal fontosabb az, hogy egészséges legyél!

Érdekel a Duci Diéta? Ezt kell tudnod, mielőtt belevágsz:

IdealBody®A 40 kg plusz Duci Diéta a 30 napos Alap Diéta nagyobb túlsúllyal rendelkezők számára átdolgozott verziója. Erre azért van szükség, mert a nagyobb túlsúly nagyobb eltéréseket okoz a testösszetételben, más a megszokott étel mennyisége, és a szervezet tápanyagigénye is, amihez a diéta alatt igazodni kell. Nagyobb túlsúly esetén hosszú távban kell gondolkoznod, hiszen a kilók se pár hét alatt szaladtak fel.

A diéta során meghatározott rendszert kell követned, az IdealBody® turmixpor adagolását pontosan be kell tartanod, törekedj a napi 4 étkezés (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora) betartására.

Ennél a diétánálintenzív és kevésbé intenzív szakaszok váltják egymást: ezzel az ütemezéssel olyan segítséget kapsz a súlycsökkentéshez, ami nem megterhelő a szervezetednek, mégis látványos eredményt nyújt rövid időn belül.

Láthatod, hogy rendszeresen fogsz étkezni, és a turmixital tápanyag-összetételénél fogva ételnek számít(!), így éhezés és szenvedés nélkül fogyókúrázhatsz, és mindemellett még az elhízás okozta egészségügyi kockázat is csökkenthető!

  

A Duci diéta menete

1. A ráhangolódás szakasza (1-2-3.nap)

IdealBody®Ha eddig nem tudtál odafigyelni, hogy rendszert vigyél az étkezéseidbe, most itt az idő, hogy ezt megalapozd! Több kisebb étkezésre rendezkedj be, mert ha ezt megszokod, sokkal könnyebben megy majd a fogyókúra is!

HOGYAN? Az uzsonnát, vacsorát helyettesítsd 1-1 adag IdealBody® turmixitallal.*  
Napi kalóriabeviteled (reggeli, ebéd) ezen felül kb. 1200 kcal értékű, fehérjében gazdag és szénhidrátszegény étel legyen.*

2. szakasz (4-10.nap)

IdealBody®Itt az idő, hogy megszabadulj a méreganyagoktól, és beinduljanak a zsírégető folyamatok! Bár szigorúnak tűnik, hidd el meg tudod csinálni!

4-10.NAP

A reggelit, ebédet, uzsonnát és a vacsorát helyettesítsd 1-1 adag IdealBody® turmixitallal. 

3. szakasz (11-24.nap)

Ez a szakasz is könnyen betartható, nem igényel komoly életmódváltást, a pluszkilók mégis napról napra fogynak. A két hét alatt folyamatosan haladunk a kitűzött álomsúly felé. A szervezeted feltöltődik vitaminokkal, de a legjobb, hogy mindeközben folyamatos zsírbontó állapotban van.

IdealBody®HOGYAN? A reggelit, uzsonnát, vacsorát helyettesítsd 1-1 adag IdealBody® turmixitallal. Ha változatosságra vágysz, az uzsonna lehet 300 kcal értékű étel is. 
Ebédre 600 kcal értékű fehérjében gazdag és szénhidrátszegény ételt fogyassz.* Az ételek elkészítésére, receptekre vonatkozó javaslatainkat keresd itt: könnyen elkészíthető, kipróbált és finom ételeket gyűjtöttünk Neked össze, amelyeknek a család is örülni fog!

4. szakasz (a következő ráhangolódó szakaszig)

Ezzel a szakasszal egy kevésbé intenzív periódus indul. Ennek oka, hogy a szervezeted egy fogyókúra után automatikusan elkezd visszaállni az eredeti, megszokott testsúlyra. A stabilizáló időszak arra szolgál, hogy az anyagcserédet és az elmédet hozzászoktasd az új testsúlyhoz, táplálkozási mennyiséghez, rendszerhez.

IdealBody®HOGYAN? A vacsorát helyettesítsd 1 adag IdealBody® turmixitallal.
Napi kalóriabevitel (reggeli, ebéd, uzsonna) ezen felül 1200-1500 kcal értékű, fehérjében gazdag és szénhidrátszegény étel legyen.*

A program 4. szakaszát egészen addig folytasd, amíg elérkezettnek érzed az időt egy újabb intenzív periódus elkezdéséhez. A javasolt szünet 5-7 nap.

Ha személyes kérdésed van, fordulj szakértőinkhez, készséggel segítenek!

Helyes adagolás

IdealBody®

  • Tejjel készítve: 4 mérőkanál (35 g) turmixpor 250 ml 1,5% tejben elkeverve.  

  • Növényi tejjel készítve: 5 mérőkanál (kb. 43g)turmixpor 250 ml (1%-nál alacsonyabb zsírtartalmú) növényi tejben elkeverve. Ezzel a kieső fehérjetartalmat pótolod, nem viszel be plusz kalóriát.

  • Egy doboz turmixporból tejjel 15, növényi tejjel 12 adag készíthető.

  • A doboz tartalmazza a mérőkanalat.

IdealBody®


Folyadékfogyasztás és étkezés

A megfelelő folyadékfogyasztás nagyon fontos a diéta alatt. A turmixon felül napi 0,5-1 liter zöldségleves levét ajánljuk egész napra elosztva. A napi összes folyadékbevitel turmixokkal együtt kb. 3 litert érje el.

Zöldségleves

Hozzávalók: