GYIK

A kollagén előfordulási formái a táplálék-kiegészítőkben

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Hidrolizált kollagén, denaturálatlan kollagén és zselatin.


A hidrolizált kollagén készülhet marhából, halból, csirkéből vagy tojáshéjból, illetve sertésből is. A hidrolizált kisebb egységekre (peptidek) darabolt formájú kollagén és amit még fontos tudni, hogy ez a formájú kollagén könnyen szívódik fel.


A denaturálatlan kollagén úgynevezett nyers kollagén, amit csirkeporcból állítanak elő.


A zselatin pedig főzött kollagén.
A kollagén minden esetben állati eredetű, nem létezik természetes növényi kollagén. Ha mégis találkozol valahol olyan termékkel, amin a vegán vagy növényi kollagén jelző van feltüntetve, biztos lehetsz benne, hogy egy szintetikus formával állsz szemben.

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség