BLOG

10 hasznos étkezési tipp

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Összeszedtünk Neked néhány hasznos, könnyen betartható és bármely napszakban bevethető tippet arra vonatkozóan, hogy hogyan teheted még hatékonyabbá a diétádat.

Függetlenül attól, hogy már diétázol, vagy még csak fontolgatod, hogy belevágj, néhány dolgot érdemes szem előtt tartanod a siker érdekében.

1. Rendszeres táplálkozás

Alakíts ki optimális, kiegyensúlyozott és rendszeres táplálkozási szokásokat, ahol a mennyiség és a minőség egyaránt fontos szempont. Ez az eredményes súlycsökkenés két legfontosabb eleme, nem pedig a koplalás és a sok sport kombinációja, mint ahogy nagyon sokan hiszik.

2. Figyelj az időpontokra

Próbálj meg minden nap azonos időpontokban étkezni. Lefekvés előtt két órával már csak cukormentes folyadékot fogyassz!

3. Vásárolj okosan!

Vásárlás előtt olvasd el a csomagoláson található energiaértéket és tápanyag-összetételt, hogy ne vásárolj hizlaló ételeket.

4. Figyelj a mennyiségre

A koplalás nem vezet eredményre, sőt, ártasz vele az egészségednek, ezért ezt érdemes kerülni. Viszont ne is edd magad dugig, mert az csökkenti a diéta hatékonyságát. Ha unod a vizet, napi egy pohár, hozzáadott cukrot nem tartalmazó gyümölcs- vagy zöldséglevet fogyaszthatsz. Ihatsz citromos vizet és nem vízhajtó hatású teát is.

5. Így kávézz nyugodt szívvel

A főzött kávé megengedett a diéta alatt, azonban édesítőszerrel és kevés tejjel javasoljuk a fogyasztását. A kávé vízhajtó hatása miatt érdemes egy nagy pohár vizet inni a kávé után. Próbáld mérsékelni a kávéfogyasztást maximum napi 2 kávéra!

6. Csínján a gyümölccsel

A diéta alatt csökkentsd le a gyümölcsfogyasztásod, amennyire csak lehet, mert a legtöbbnek magas a cukortartalma. Ha fogyasztod, számold bele a napi megengedett kalóriabevitelbe, és lehetőség szerint a nap első felében fogyaszd. Válaszd az alacsony cukortartalmú gyümölcsöket:

Diétában kis mennyiségben, alkalmanként megengedett gyümölcsök:

IdealBody®

Diétában nem ajánlott gyümölcsök:

IdealBody®

7. Cukor helyett

Ha diétázol, akkor szigorúan kerüld a cukrokat és soha ne tegyél kivételt. Kíváncsi vagy, miért? Mutatjuk: 1 teáskanál fehér-, barna-, és nádcukor kalóriatartalma 30 kcal, de a nyírfacukor és a xilovit is 17 kalóriát tartalmaz teáskanalanként.

Tuti választás a Canderel, a Süssina és az Aro édesítőszerek, ezek teáskanalanként 0,05 kalóriát tartalmaznak.

8. Kerüld az alkoholt

Az alkoholok többsége magas kalóriatartalmú, ezért a diéta alatt mellőzd a fogyasztásukat. Ha az alkalom mégis megköveteli, akkor 1 dl száraz pezsgőt vagy bort igyál, mert ezek kalóriatartalma 65-80 kcal között mozog, ellentétben például az 1 dl édes fehérborral, ami 100 kalóriát tartalmaz vagy a korsó sörrel, ami 240 kalóriát.
A 30 napos IdealBody® program részletes kalóriatáblázatot is tartalmaz az alkoholtípusokról, amit bármikor, bármilyen alkalommal használhatsz ellenőrzésre.

9. Ha nasira vágysz

Előfordulhat, hogy a diéta alatt nasit kívánsz, de azt tanácsoljuk, hogy ne az eddig megszokott, egészségtelen falatokhoz nyúlj. A nassolási vágyat a zöldségfalatok is csillapítani tudják, ami talán most nem hangzik túl jól, de hidd el, megéri odafigyelni erre.

10. IdealBody® a gyors siker receptje

Ha nem szeretnél csak turmixokkal táplálkozni, akkor a 30 napos IdealBody® az ideális megoldás számodra, mert ebben a programban szilárd ételek és turmixok kombinációjával érhetsz el gyors és látványos eredményt.
Súlyfeleslegtől függetlenül belevághatsz, és szünet nélkül ismételheted a kívánt cél eléréséig. Nem kell számolnod a kalóriákat és fogyókúrás menüsorokat sem kell kitalálnod, mert egy táblázatos mintaétrend füzetet küldünk Neked a teljes 30 napra, amihez a recepteket is mind mellékeljük.

30 napos turmixdiéta
30 napos turmixdiéta

A 30 napos diéta és fogyókúra programot kisebb és nagyobb súlyfeleslegnél egyaránt ajánljuk, ami egy szünet nélkül ismételhető, hatékony diétaprogram. A 30 napos diétánkkal könnyedén, akár sport nélkül is, éhezéstől mentesen fogyhatsz!

„Sosem voltam egy karcsú alkat, de a terhességek, a külföldi utazásokkal járó munka és a rendszertelen életmód olyannyira megtették a magukét, hogy több mint 20 kilogrammnyi túlsúlyt cipeltem már magamon. Itt volt az ideje, hogy változtassak, és férjem, gyermekeim büszkék lehessenek rám, és a kirándulások, túrák során is lépést tarthassak velük. Mivel az első terhességem után számos, csak ideiglenes eredményeket hozó fogyókúrát követően az IdealBody® segített visszanyerni az alakomat, most sem kísérleteztem mással. 4 hónap alatt 21 kilogrammot fogytam. Normál lett a testalkatom, könnyen mozgok, bármilyen ruhát felvehetek, könnyen mozgok és büszke rám a családom!” Móni

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség