BLOG

3 egyszerű eszköz a boldogságért

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

[PSZICHÉ] Használd ki az életmódváltásban rejlő szinergiákat! Hogy melyek ezek, most megtudhatod! Ezzel a 3 egyszerű tippel sokkal boldogabb lehetsz! Márpedig abból sosem lehet elég, nem igaz?

Az ember lételeme a boldogság iránti vágy, aminek az elérése és fenntartása egyénileg ugyan változó feltételeket, körülményeket és belső lelki folyamatokat feltételez, de azért vannak közös nevezők. Ezek egyike a szinergia szerepe. E tekintetben pedig jó hírrel tudunk szolgálni: a fogyás, az életmódváltás nem csak egészségünk és a fizikai, esztétikai állapotunk javulását eredményezi, de a boldogságunkat is jelentősen – mondani sem kell, hogy – pozitívan befolyásolhatja.

A boldogság nyomában

Sonja Lyubomirski, Amerikában élő orosz származású boldogságkutató és munkatársai kutatásaik során arra jutottak, hogy a boldogságot három nagy tényező határozza meg:

fele arányban a génjeink (öröklött rész),
10 százalékban a körülményeink és
40 százalékban önmagunk, saját tetteink.

Ezt tudván nem is kell ragozni, hogy milyen fontos szinergiákat kínál életünk minőségére az életmódváltás, a diéta lelki síkon (amellett persze, hogy fizikai állapotunkban is meghatározóan pozitív változásokat eredményez). Figyeld csak meg mi történik, amikor az elhatározást tett, majd kitartás és az eredmények követik? Büszkeséget érzünk, amiért megvalósítjuk a célkitűzésünket, ezáltal nő az önbizalmunk. Ez tudat alatt például a testbeszédünkben is jelentkezik: magabiztosabbak  és nyugodtabbak leszünk, bátrabban szembesülünk még a problémákkal is. Az önbizalom és a magabiztosság látszik a kisugárzásunkon és vonzóvá is tesz mások számára.

Az életmódváltás tudatosságot feltételez (cél, eszközök, választások, kitartás, stb.), az pedig – s itt is visszacsatolunk Sonja Lyubomirski megállapításaihoz: nem hogy csak önmagában erősítheti a boldogságunkat, de arra is késztethet minket, hogy még tovább is dolgozzunk rajta.

Mert – s ez is jó hír –, tudományosan igazolt gyakorlatok sora segíthet abban, hogy tudatosan fokozzuk a boldogságot, ami – a szinergiának köszönhetően – visszahat a diétánk melletti kitartásra is. És ne feledjük!

A boldogságunk 40 százalékban rajtunk múlik!

Lyubomirskiék összeállítottak egy 12  tudományosan igazolt boldogságfokozó hatással bíró gyakorlatot tartalmazó listát, ebből két gyakorlat  szorosan kapcsolódik a fogyókúrához. Ezek pedig saját diétás programunk kiegészítéseként szolgálhatnak.

IdealBody®

Törődjünk a testünkkel 

Nem csak a meditáció, vagy a testmozgás javallott, hanem az is, hogy „Cselekedjünk úgy, mint a boldog emberek: a boldog embereket pedig a legkönnyebben úgy utánozhatjuk, ha sokat mosolygunk. Ennek gyakorlása pozitív hatással lesz ránk.”

Kötelezzük el magunkat a céljaink mellett

Kulcsfontosságú, hogy megfelelő célokat tűzzünk ki magunk elé, lehetőleg olyanokat, amelyek saját, belső indíttatásból, nem pedig külső elvárásoknak való megfelelésből erednek.

Ha pedig a diéta  közben nem csak annak közvetlennek tartott aspektusaival (étel, ital, mozgás) foglalkozunk, hanem a lelki síkján is sokat teszünk magunkért, nos, akkor tudjuk igazán beindítani a cikk elején emlegetett szinergiákat, a kölcsön-(pozitív)-hatások folyamatát. Úgy is mondhatnánk: Angyali körbe navigálhatjuk magunkat!

Célokat tűzünk ki, elérjük őket

Ez kihat  kihathat az önértékelésünkre, az önbizalmunkra – s végső soron a boldogságunkra – a boldog ember pedig könnyebben tart ki amellett, ami boldogságot okoz a számára, tehát: tovább javul, stabilizálódik az önértékelésünk, s jobban ki tudunk tartani a kitűzött célunk mellett...

IdealBody®

A fogyókúra miatt megváltozhat egész életünk a társas kapcsolataink javulása végett: könnyebbé válhat az ismerkedés, új barátokra tehetünk szert a diétás programunknak vagy a sport iránti elköteleződésünknek köszönhetően. A családunkba is be tudjuk emelni a pozitív változásokat: az újonnan felszabadult energiáinkat fordíthatjuk párkapcsolatunk minőségének javítására, a gyerekeinkkel töltött szabadidő jobb kihasználására is.

Persze mint az életben soha, ebben se essünk túlzásokba! Óvakodjunk a túlzott boldogságkultusz követésétől, értsük meg, hogy nem kell mindig, minden pillanatban jól éreznünk magunkat a bőrünkben! Fogadjuk el, hogy életünk során, bizonyos helyzetekben nehézségek adódhatnak, de akár lehetnek rosszabb periódusaink is – ilyenkor nem kell mosolyogva tapsikolni, kezelni kell a szituációt. Ez is része az életnek. A lényeg az, hogy használjuk bátran a tudomány eredményeit saját életünk, boldogságunk befolyásolására. Ha teszünk magunkért, akkor saját magunkban tudunk erőt gyűjteni a nehézségek leküzdéséhez is. S ha ez megtörténik, akkor ismét felfele fog számunkra lejteni a pálya.

Vágj bele a diétaba az IdealBody módszerével. 

Az IdealBody a Turbó Diéta által kialakított, a magyar piacon már 20 éve jelen lévő diétás táplálkozási módszer, a sport és életmódváltás nélküli fogyás úttörője.  
A lényege a magas mennyiségű, és jó minőségű fehérjék bevitele, ami elengedhetetlen az ideális alak eléréséhez; az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, a zsírégetéshez és az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez. 
Az IdealBody diétás turmixok egy teljes főétkezést helyettesítenek.  Módszerünkkel többszázezer embernek segítettünk már lefogyni, 9 féle alapízben és évente megújuló limitált ízben beszerezhető fehérje turmixainknak köszönhetően a szervezet minden fontos tápanyagot megkap a fogyókúra során, így feltöltődik vitaminokkal, miközben szinte folyamatosan zsírbontó állapotban van!  A jojó effektus megelőzését ráadásul az egyedi összetétel tovább támogatja- mindezt német minőségben, tartósítószer nélkül. 
A diétázok 89 százaléka elégedett a termékekkel, és 10/9 vásárlónk másoknak is ajánlja a fogyókúrás fehérjeturmixokat

Neked ajánlott turmixporok

CSOKI ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉNMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a legnagyobb közönségkedvenccel, a nugátos CSOKIS IdealBody® turmixszal, mely ízével minden édesszájúnak élvezetessé teszi a fogyókúrát. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Gluténmentes, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják. 

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés

EPER ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a zamatos és habos EPER ízű IdealBody® turmixunkkal, ami valódi különlegesség, egyedi ízvilágot képvisel. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod.

9 190 Ft 18 Ft/g

Törlés
-10%