BLOG

[CSR] A rendőrök és tűzoltók egészségvédelmi szűrőnapja

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Az IdealBody® Központ támogatásával a rendőrök és tűzoltók egy átfogó egészségvédelmi szűrőprogramon vehettek részt.

2013.04.27-én a budapesti Városligetben ismét megrendezésre került az V. Rendőr- és Tűzoltónap. 

A nagyszabású országos rendezvény évről évre rendhagyó keretek között mutatja be a rendőrség és a tűzoltók munkáját.

A gyermekeket ügyességi játékok, füstsátor és körutazásra csábító tűzoltójármű várja, míg a felnőttek közelebbről is megismerkedhetnek a tűzvédelemmel, a tűzoltó szakfelszerelésekkel és a katasztrófavédelem szerteágazó tevékenységével. Az egész napos rendezvény alkalmat teremt arra, hogy a látogatók bepillanthassanak a hivatásos élet kulisszái mögé. 

Az IdealBody® Központ ezt a lehetőséget ragadta meg arra, hogy a felhívja a figyelmet azok egészségére, akik a mi biztonságunk és testi épségünk felett őrködnek nap mint nap.  

IdealBody®

A 'Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogram' segítségével 20 olyan vizsgálatot végeztek el a résztvevőkön, amely a társadalmat érintő leggyakoribb jelenségeket igyekszik kiszűrni és megelőzni, mint amilyen szív és érrendszeri megbetegedés, a magas vérnyomás, a cukorbetegség vagy az elhízás. A korszerű vizsgálati berendezések segítségével átfogó képet kaptak a résztvevők az egészségi állapotuk alakulásáról. 

Abban mindenki egyet értett, hogy a rendőrök és tűzoltók testi-lelki terhelését figyelembe véve, kiemelten fontos jelentőséggel bír egy ilyen nap, mely a hétköznapi hőseink betegségmegelőzésével foglalkozik.
Hiszen ők az év minden napján arra fordítják erejüket, hogy életeket mentsenek, míg a túlpörgetett, stresszes munkájuk során a saját egészségük épségét teszik kockára.

"Az elmúlt két évben a szűrőállomást  a mentők számára tettük elérhetővé 1-1 napra, idén a rendőröket és a tűzoltókat szerettük volna támogatni abban, hogy egy nap erejéig magukra, a saját egészségükre figyeljenek. A rendszertelen táplálkozás és a túlhajszoltság könnyen a plusz kilók gyarapodásához vezethet, ezért a szűrővizsgálatokon túl személyes tanácsadással és termékbemutatóval is igyekeztünk megoldási lehetőséget kínálni a számukra. 

Az egészségük támogatását a jövőben is folytatni szeretnénk,
ezért az IdealBody® Központban a rendőrök, mentők, tűzoltók számára 10% vásárlási kedvezményt biztosítunk. 

IdealBody®

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség