A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Elkezdtem… - Anya lefogy! Blog 3. rész

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

Igazából annyira régen foglalkoztam magammal, hogy már attól is nagyon boldog vagyok, hogy nekilátok a fogyózásnak. Ha pedig arra gondolok, hogy milyen szépen bele fogok férni ismét a kedvenc ruháimba, akkor még jobb a kedvem.

Budapest, 06.03.

Elmentem megvenni az IdealBody® turmixport. Volt némi zavar a gépezetben, mert amikor régebben csináltam a kúrát csak az epres ízt választottam, azóta azonban van még cappuccino és meggyes ízesítésű is. Egyelőre a cappuccino és a csokis mellett döntök, mivel úgy sejtem a napi két kávénak lőttek, így legalább ki tudom váltani. A csokis pedig azért kell, mert úgy képzelem, hogy ez lesz az én nasim este, igyekszem úgy csinálni, hogy ne legyen ingerem lemenni a cukrászdába.

Az első ami azonnal feltűnik, hogy eddig valószínűleg kevés folyadékot ittam. Most nagyon fontos, hogy meglegyen a mennyiség, úgyhogy mindig van a kezem ügyében egy pohár víz, ami amúgy is kell, mert elég meleg és párás az idő.

IdealBody®

A másik, ami nagyon érdekes, hogy arra számítottam, hogy az első napokban sokkal kevesebb energiám lesz. Hát ez egyáltalán nem igaz! Sokkal inkább energikus vagyok, és egyáltalán nem érzem a szokásos nyomasztó hangulatot. Igen, határozottan jobb a kedvem! Kicsit aggódtam az ebédelés miatt, de szerencsére a köret kiváltásával (a férjem kapta a krumplit, én meg a párolt zöldséget) egészen egészséges ebédet sikerült készítenem.

A harmadik ami nagyon érdekes, hogy egyáltalán nem hiányzik a vacsora. Hovatovább nem zavar, hogy mások esznek körülöttem. Igaz, csaltam egy kicsit, mert „átállítottam” az agyamat, már amennyiben ez csalásnak minősül. Szinte szeánszt rendezek az esti csoki turmixomnak, úgy, mintha valami nagyon különleges desszert lenne. A gyereket lerakom, és nyugalomban átnézem a leveleimet. Közben pedig kortyolgatom a desszertemet. Igazán klassz!

További részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő IdealBody® programot!

Nemed:

kg

cm